MNG Kargo Teslim Edildi Görünüyor Fakat Teslimi Ben Değil Başkası Almış

31 Mayıs

Aynı üründen iki kere sipariş verdim. Birincisi evde olduğum halde teslim edilemedi görünüyor. Bekledim gelmesini özellikle fakat eve ® gelmedi ve ürünümü şubeye gönderdiler. Neyse dedim ikinci kargom ise teslim edildi. Görünüyor fakat ben teslim almadım başkası teslim almış böyle bir şey nasıl olabiliyor. Hatanızın telafi edilmesini rica ediyorum.

MNG Kargo Teslim Edildi Görünüyor Fakat Teslimi Ben Değil Başkası Almış
MNG Kargo Logo
31 Mayıs 21:44

MNG Kargo Kargonuz Teslim Edilmiştir. (ben Almadım :) )

3 hafta önce

MNG Kargo 5172******44 takip numaralı kargom bana teslim edilmedi, başkası teslim almış. Kendilerine ulaşıyorum fakat sürekli efendim gerekli yerlere başvurduk, efendim kurye arkadaş ile konuşup sizi bilgilendireceğiz, efendim öyle efendim böyle. Benim gerçekten sabrım taştı bu 3. Kez arayışım ve ka...

MNG Kargo Kargom Bana Ulaşmadı?

27 Haziran

Dolaptan sipariş ettiğim ürün Sandıklı'ya gelmeyip MNG Afyon Mini Hub şubesine gelmiş ve teslim edilmiş gözüküyor. Ürün bana ulaşmadı ve başkası teslim aldı. Ne demek? MNG ile bu sorunu sadece bir kere değil, iki-üç kere yaşadım. Buna çözüm bulunmasını istiyorum.

0 Yorum

MNG Kargo Şikayetvar üye markasıdır