MNG Kargo Teslim Edildi Diye Gösterdiği Kargoyu Teslim Etmedi

03 Haziran
Zeynep'in Teşekkür Mesajı
“Müşteri temsilcisine teşekkür ederim çok güzel ilgilendi.”

MNG Kargo teslim edildi olarak gösterip teslim etmedi. Telefonla ulaşmaya çalıştım fakat telefonlara ulaşılamıyor. Bir önceki kargoda da evde olduğumuz halde evde yokmuşuz gibi alıcıya ulaşılmadı demişlerdi. MNG Kargo pişmanlıktır. MNG Kargo'ya kargo vermeyin verdirmeyin.

MNG Kargo Teslim Edildi Diye Gösterdiği Kargoyu Teslim Etmedi
MNG Kargo Logo
05 Haziran 09:13
Zeynep
07 Haziran 12:26

Müşteri temsilcisine teşekkür ederim çok güzel ilgilendi.

MNG Kargo Teslim Etmiyorlar Telefonlara Bakmıyorlar

2 hafta önce

Yeter artık cidden yeter bir eve getiriyorsunuz bir getirmiyorsunuz telefon açıyorum ona bile bakmıyorsunuz sayenizde kargolar hep geri gidiyor işinizi düzgün yapın bir değil iki değil bu ne ya sizi gerekli yerlere de şikayet edeceğim merak etmeyin. Nedir sizden çektiğimiz!

MNG Kargo Hem Gönderici Hem De Alıcı Şubeleri Telefonları Açmıyor.

22 Ağustos

MNG Kargo ile ürünüm İstanbul'dan Akhisar'a gelmiştir. Salı günü alacağımı söyledim kabul ettikleri halde ürünümü iade etmişler. Bilgi almak geri gönderimini sağlamak için aradığım 2 şubede telefonlara cevap vermiyor. Kurumsal gibi gözüken firma hayal kırıklığına uğrattı. İletişim kurabileceğim hiçb...

0 Yorum

MNG Kargo Şikayetvar üye markasıdır