MNG Kargo ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

MNG Kargo Teslim Alınmayan Kargo!

Bünyamin
Bünyamin 25 Şubat 15:17

Kargo göndermek istediğimizde 5 adet elektronik parça ( arızalı telefonu) ayrı ayrı göndermeniz gerekiyor denilerek müşterimden teslim almamışlar! İstanbul'da Atalar şube MNG ile anlaşmamız olmamıza rağmen saygısızca konuşup müşterimi kovmaktan beter etmişler! Ayrıca müşterim de abi senin nasıl bir kargo ile anlaşman var diyerek beni mahcup etmiştir.

Anlaşma numaram 189615309 MNG a**iletişim olarak 10 seneye yaklaşan bir anlaşmam var bu ayıbın cezasının verilmesini çok ama çok acil istiyorum! Müdür hanımın bana pervasızca bağırmasını da ayrıca rezillik olarak görüyorum!

MNG Kargo Logo
MNG Kargo25 Şubat 15:18
MNG Kargo Logo
MNG Kargo27 Şubat 10:03

29 Aralık 2022

MNG Kargo Yine Mağdur Ediyor

Kargom 2 gündür çıkış şubesinde bekliyor. Hiçbir hareket yok bunu genel merkezi arayarak öğreniyorum. İsterseniz şubeyle görüşün diyorlar numarayı veriyor arıyorum telesekreterden sonra bağlanacağım tam çalıyor açıp kapatıyorlar. MNG Kargo hep aynı pişmanlık.

28 Eylül 2022

MNG Kargo Kargoları Getirmiyor Yine

MNG Kargo şirketi şubede olan kargomu eleman eksikliği yoğunluk nedeniyle mobil teslim günü teslim edilecek deyip evde olmama rağmen kargomu sanki getirmişler de evde yokmuşum gibi gösterdiler. Şubeyi aradığım da hiç bağlanmayan bir. Telefon numarası var ve iletişim yok. Mağdurum ve. Şikayetçiyim. İ...

MNG Kargo Kargoları Getirmiyor Yine