MNG Kargo Sipariş Teslim Edilemedi Dediler.

21 Eylül

MNG Kargo beni aramadan sipariş teslim edilemedi denmiş ve iptal edilmiştir. Onlar bizlere teslim etmeleri gerekirken onlar bize gelin der gibi 'Isparta isperlos' şubesinden alın deniyor. Bu ne saçma sistem biz sizlere değil sizler bizim ayağımıza kadar geleceksiniz bu ne saçmalık.

MNG Kargo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 15 dk
MNG Kargo Logo
21 Eylül 19:12
21 Eylül 22:04

2. Kez MNG Kargo'dan ürün geliyor ve 2. Kezde bir farklılık yok bundan da daha kötü kargo şirketi yoktur.

MNG Kargo Kurye Çağırma İptali

Simge
13 saat önce

MNG Kargo'da kurye çağırma işlemi yaptım, ancak kendim iade etme durumum oluştu. Boşuna para vermemek için de iptal etmek istiyorum. Hiçbir yere ulaşamadım. MNG firmasında iptal etmek için kurye çağırma işlemini yarın 1 Aralık'a oluşturdum, iptal etmek istiyorum.

MNG Kargo Kargo Mağduruyuz Artık Buna Bir Çözüm Bulun

Hatip
4 gün önce

MNG Kargo, bildiğim günden şimdiye kadar bizim ilçedeki siparişleri dağıtıma çıkarmadan iptal ediyor. Bunu sadece kendileri yapıyor; diğer kargo firmaları hepsi geliyor. Sadece MNG, gidip bizim kendimizin başka ilçeden almamızı istiyor. Kargo şubeleri olmadığı için bizim şubede

MNG Kargo Çalışanlarının Kargomu Getirmemesine Rağmen Evde Olmadığımı

Muhammet
1 hafta önce

Gaziantep Şahinbey Tilmen MNG Kargo şirketi, ben evde olduğum halde kuryenin evde olmadığımı belirttiğini iddia etmiş. Ben sırf kurye gelecek diye hastane randevumu iptal ettim. Nasıl evde olamam? En kısa zamanda kargomu istiyorum, aksi takdirde gereken adli işlemler için gerekeni yapacağım.

MNG Kargo Çalışanlarının Kargomu Getirmemesine Rağmen Evde Olmadığımı

MNG Kargo Beykent Şube Çalışanı!

Ezgi
1 hafta önce

MNG Kargo için daha önce de şikayette bulundum. Müşteri hizmetleri ile hiçbir sıkıntım yok ancak bu Beykent şubesi ile problemimi kendi yöntemimle çöz...

0 Yorum

MNG Kargo Şikayetvar üye markasıdır