MNG Kargo Sincan Şubesi Ve İş Bilmez Yönetimi

01 Aralık 2022
Yüksel'in Teşekkür Mesajı
“Dilan Hanımla görüşene kadar farklı düşünüyordum ama Dilan Hanımla görüştükten sonra fikrim değişti sorunumla birebir ilgilendi ve çözdü kendisine çok teşekkür ederim iyi ki sizin gibi işini iyi yapan çalışanlar var ”

İnternetten ürün aldım satıcı MNG Kargo ile kargoladı 6 gün oldu Sincan ŞUBESİ'ne geleli hala adrese gelmedi telefonla şubeyi arıyoruz açmıyorlar açarlarsa da tavırlarla konuşuyorlar ''evin o kadar yakınsa kargonu gel kendin al, oldu başka emrin var mı, herkes bekliyor 7 - 8 gün bekleyen var sende bekleyeceksin'' şeklinde ve benzeri şekilde lakayıt lakayıt tavırlar müşteri temsilcisini arıyorum konuyla ilgilenip en kısa sürede size döneceğiz diyorlar ama hiç kimse ilgilenmiyor geride dönen olmuyor. Çalışanlar böyleyse yöneticilerden de bir şey beklememek lazım demek ki onlar için bu olaylar normal.

Bizde kurumsal bir firma zannediyorduk ama bazı küçük firmalar bile bence daha kurumsal. Bu platforma yazdım geri dönüş bile yapmayacaklar Bu iş artık izzetinefis meselesi oldu çünkü Sincan şubenizle üçüncü kez aynı olayları yaşıyorum ama hiç ilgilenen olmuyor ama bu sefer başka! İpliğinizi pazara çıkarmanın zamanı geldi daha kendi çalışanını eğitemeyen hatta denetimini yapıp lafını bile dinletemeyen insanlar bu işi yapmamalı bence siz bu işi bırakın daha hayırlı olur bu saatten sonra pilavdan dönenin kaşığı kırılsın.

01 Aralık 2022 21:00

Şikayet vara yazdıktan sonra bir bayan aradı genel müdürlükten aradığını söyledi gün içinde sorunu çözeceğiz dedi ve bir daha kimse aramadı kargoda gelmedi yöneticisi yalancı olanın çalışanı ne olabilir ki fazla bir şey beklememek lazım demek ki işte görün MNG farkı öbür kargo şirketleri adrese gelince telefonla arayıp evde misiniz diye soruyor eğer isterseniz komşunuza bırakalım mı diye soruyor ama siz adrese gelmeden adreste bulunamadı yalanını söylüyorsunuz acaba kargoyu kaybettiniz de yokuş mu yapıyorsunuz şimdi bütün sosyal medya platformlarında sizi karalama kampanyası başlattığımı bilmenizi isterim bir daha hiç ama hiç görüşmemek üzere

MNG Kargo Logo
01 Aralık 2022 12:00
Yüksel
01 Aralık 2022 18:05

Bu saat oldu hala kargom gelmedi yalandan bir hanımefendi aradı süreci sizinle birlikte adım adım takip edip sizinle irtibata geçiyorum diye ama yine yalan söylediniz hani kargo araca yüklenmişti hani teslimatı yapılacaktı yalan sizin içinize yuva yapmış bunu müşteri memnuniyeti bunu sizin kurumsallığınız bu saat oldu hala hiçbir haber yok hani nerede sizin çözüm merkeziniz 6 gündür bir kargoyu getiremedi yazıklar olsun size be daha çok şeyler yazasım var ama bazen susmak ya her şeyi anlatır...

Yüksel
02 Aralık 2022 15:52

25 Nisan
"Etlik MNG Kargo ve İzmir MNG şubesinde bulunan görevlilerin kaba ve hakkımda asılsız iddialarda bulunmalarına rağmen genel merkezden arayan Ayşe hanım aracılığıyla problemim çözüldü. Ayşe hanım büyük bir özveri ile sorunumla ilgilendi ve çözüme kavuşana kadar peşini bırakmadı. Teşekkür ederim özel olarak. Karaca ürünün ücret iadesini yaptı fakat karacanın ürünümü göndermesini tercih ederdim. Buna da şükür."

04 Nisan

Fincan takımı sipariş etmiştim. MNG Kargo aracılığı ile bana siparişim yollandı. Ürünün hepsi kırık geldi. 6 fincan ve 2 fincan altı kullanılamayacak durumda. 12 fincan parçasından sadece 4 tane fincan altı kaldı. Ürünün üzerinde kırılır yazmasına rağmen kargomu bütün ürünlerin altına koymuşlar. 03....

0 Yorum

MNG Kargo Şikayetvar üye markasıdır