10 Aralık 2022

Dolap uygulamasından satış yaptığım fincan takımı sağlam bir şekilde sardığım kargoladığım ürün bir tane sağlam kalmayacak şekilde teslim edilmiştir. Kutunun üzerinde fincan takımı olduğu resimden belli ve dikkat kırılır ibaresi olduğu halde hiçbir şekilde özen gesterilmemistir. Ürün ikinci el olduğu için fatura olmadığı için karşılanmayacağını söyledi. Kargo firması böyle bir sorumsuzluk olamaz. Ben sağlam şekilde verdim. Zararının karşılanmasını talep ediyorum

19 Aralık 2022 22:08

MNG Kargo'nun satış yaptığım fincan için hasarlı ürün tesliminden dolayı talep ettiğim tazmin talebi için dönüş sağlanacaktı hala bir sonuca ulaşılmadı bana dönüş yapılmadı. Bur an önce sonuçlandırılır mi artık ayın 17. Sinde dönülecekti bekliyorum..

14 Aralık 2022 21:05

MNG Kargo ile dolap uygulamasından fincan takımı sattım. Alıcıya dağıtan kuryenin kırık sesinin geldiğini söylemesi üzerine teslim alınmamış ve ürün bana geri geldi. Sapasağlam gönderdiğim fincan takımından bir tane sağlam kalmayacak şekilde dönmüştür. Üzerine dikkat kırılır ibaresi yapıştırmama rağmen ve kutunun üzerinde fincan resmi olmasına rağmen özensiz tutumlarından dolayı şikayetimi dile getirdiğimde hiçbir şekilde karşılanmayacağını söylediler şubeden 2. El olduğu için ben kabul etmiyorum bu sorumsuzluk ben sağlam bir şekilde gönderdim resimleri de mevcut ispatlı zararımın karşılanmasını istiyorum beni mağdur ettikleri için en kısa sürede

14 Aralık 2022 13:03

MNG kargoyla dolap üzerinden yaptığım satış ta daha satıcıya ulaşmadan kırılmış ve dağıtan kuryenin kırık sesinin geldiğini söylemesi üzerine teslim alınmamış ve bana döndüğünde bir tane sağlam kalmayacak şekilde dönmüştür şikayetimi dile getiren dilekçe de yazdım zararımın karşılanmasını talep ediyorum çünkü ben sağlam bir şekilde sardım ve üzerinde fincan resmi olan bir kutu ve de üzerinde de dikkat kırılır ibaresi yapıştırma ma rağmen hiçbir özen gösterilmemiştir çünkü kutu geldiğinde paramparça ydi bu kadar sorumsuzluk ve vizcdansizlik olamaz ispatlayıcı fotoğraf larda mevcut

MNG Kargo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 27 dk 24 sn
MNG Kargo Logo
12 Aralık 2022 09:29

MNG Kargo'nun Yalan Beyanı, Siparişimin Bana Ulaştırılmaması

2 hafta önce

05.09.2023 tarihinde www.akindil.com adresinden 520 TL tutarında 2 tane kitap sipariş ettim. Siparişim 07.09.2023 tarihinde tarafıma gönderilmek üzere MNG Kargo şirketine teslim edildi. Akın Dil Eğitim Firmasına 08.09. 2023 tarihinde saat 19:00'da bala teslim edildi bilgisi verilmiş. Kargomun ulaşma...

10 Temmuz

MNG Kargo firmasi 171-7285378-5169916 yaptığım 3 kitaptan oluşan alışverişimi ayıplı teslim etti. Kargom açılmış,2 kitap alınmış, diğer kitabında kapağı zarar görmüş olarak, evde olmama rağmen bana teslim edilmeden kapıya bırakılarak teslim edildi mesajı girilmiş. Kargo nerede diye baktığımda teslim...

1 Yorum

Özden

Kırık teslim aldığıma dair resimler bir tane bile sağlam kalmamıştır dışında fincan olduğunu belirten resim ve yazı olmasına rağmen özen gösterilmemiş ve fırlatılarak konduğu çok belli kutu paramparça olmuş zaten

MNG Kargo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı