MNG Kargo, Kargoyu Getirmemek İçin Yanlış Bilgi Paylaşımı Yapıyor!

10 Haziran
Fethullah'ın Teşekkür Mesajı
“Özelikle benimle iletişime geçen sayın Muhammet bey'e çok teşekkür ediyorum sorunu çözmekte çok samimi davrandı bir sonraki kargomda güvencenin ismi oldu sağ olun var olun.”

MNG Kargo, 09 06 2023 de kargo teslimat denemesi yapıldı ama başarısız oldu denilerek şubeden kendim almadığım durumda ürünün tekrardan iadesi yapılacak dendi, oysa gün boyunca evdeydim ve telefonum açıktı hiçbir şekilde ne arandım ne kargo geldi yalan yanlış bilgilerle insanları mağdur etmeyin.

MNG Kargo Logo
10 Haziran 17:54
Fethullah
14 Haziran 10:41

MNG Kargo Kargo Teslimi Yapmadı

24 Nisan

Trendyol üzerinden elektrik süpürgesi siparişi verdim ve maalesef MNG Kargo firmasıyla gönderdiler. Ürünüm Antalya Pergeli MNG Kargo firması tarafından teslim edilecekti. Öncesinde sabah arayıp adresi teyit ettiler. Ben de evde olmayacağımı, görevliye bırakabileceklerini söyledim. Ancak eve erken ge...

Mng Kargo Şirintepe Sorun Yaşama

25 Şubat
"MNG Kargo Çözüm Ekibi'nden Ahmet Bey, çözüm odaklı davranıp sonrasında ise sonuca ulaştırdığı için için sadece ona teşekkür ediyorum."

MNG Kargo Teslimatı Ulaşmadı

26 Ekim 2022

17/10/2022 tarihinde bir firmadan canlı ilacı ve yemi siparişim gönderici firma siparişi aynı günde kargoya verip MNG Kargo Tuzla şubesine teslim etmiştir.  MNG Kargo Tuzla şubesi 18/10/2022 09:22 de MNG Kargo Terazidere şubesine teslim etmiştir ancak MNG Kargo Terazidere şubesini defalarca aramama ...

MNG Kargo Teslimatı Ulaşmadı

0 Yorum