MNG Kargo Kargonun Teslim Edilmemesi

Zülfikar
27 Eylül

15 Eylül 2023 Cuma günü BKM Kitap ®'tan verdiğim siparişimin MNG Kargo şirketine teslim edilmesinden sonra hemen hemen 1 hafta geçmesine rağmen halen elime ulaşmış değil ve bugün dağıtım günü olmasına rağmen teslim edilmedi. Kargonun içindekiler acilen bana ulaşması lazım lütfen gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

MNG Kargo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 16 dk 13 sn
MNG Kargo Logo
27 Eylül 21:34

Arif
2 hafta önce

Bayrak sepeti sitesinden birkaç ürün ( Teleskopik bayrak direği, ikili masa bayrağı ve göndere bayrağı) sipariş ettim. Bayrak direği krom malzemeden diye sipariş ettim. Ancak krom malzeme yerine pik kırılgan demirden gönderdiler. Üstelik bayrak direği yamulmuş bir şekilde elimize ulaştı ve iade alma...

MNG Kargo N11, Yataş Ve MNG İş Bilmezliği

Ramazan
3 hafta önce

N11, Yataş ve MNG beraber 2 adet yastığı bir türlü bana ulaştıramadılar. Bu iş bilmezlikleri nedeniyle bu üç şirketi kutluyorum. 3 kere sipariş verdim ve üçünde de gönderemediler.

0 Yorum

MNG Kargo Şikayetvar üye markasıdır