MNG Kargo Kargomun Gelmemiş Olması

21 Eylül
Beyza'nın Teşekkür Mesajı
“Emine Hanıma yardımları ve iyi niyeti için teşekkür ederim”

MNG Kargo'dan siparişim eve ® gelmemesine rağmen teslim edilemedi yazıyor. Ayrıca geri satıcıya gönderilecek diyor. Kargomun yarın gelmesini istiyorum, yoksa satıcıya geri gönderilecekmis. Böyle mi olur? Daha önceki siparişlerimde de aynı sorunu yaşadım. Hep ben mi uğraşmak zorundayım? Adrese teslim olmasına rağmen ne geldi ne başka bir şey. 7280010369108906 numaralı kargo.

MNG Kargo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 14 dk 7 sn
MNG Kargo Logo
21 Eylül 20:48
28 Eylül 17:17

Emine Hanıma yardımları ve iyi niyeti için teşekkür ederim

MNG Kargo Dağıtıma Çıkmadan SMS Atıp Kendiniz Şubeden Alın Diyor

Zilan
10 saat önce

MNG Kargo Muş şubesi kargomu adrese teslim etmek yerine şubeden teslim alın diye SMS atıyor sürekli. Ben gelip şubeden alacaksam onlar ne iş yapıyor öyleyse? Birkaç kere bu durumu yaşadım ve gerçekten çok sıkıldım artık. Lütfen bu duruma sorun bulun kargolarımız dağıtıma çıkmıyor şubeden alınsın diy...

MNG Kargo, Kargo Biraz Ağır İse Teslim Etmiyorlar

Ercan
13 saat önce

Bir firmadan aldığım ürün MNG Kargo ile anlaşmalı olarak adresime gönderildi. Adresimi, telefonumu ve e-posta adresimi tam olarak yazmama rağmen, gönderinin kendilerine biraz ağır gelmiş olmalı ki adresimin yanlış olduğunu, sistemde telefonumun ve e-posta adresimin olmadığını gerekçe göstererek, sip...

MNG Kargo Kargom İlçeye Gelmiyor

Umut
13 saat önce

Kargomu ilçeye bile getirmediler getiremeyeceğiniz kargoyu niye alıyorsunuz şube diye verilmemiş adrese teslim olarak verilmiş bir kargo. Müşteri temsilcisine de hiçbir şekilde ulaşamıyoruz yaklaşık 30 dakika bekledim hiçbir şekilde bağlanamadım neden

MNG Kargo Ürünüm Nerede Geri Göndermeyin

Zafer
2 gün önce

Ürünüm 1 haftadır Ezine'de bekliyor, şimdi de geri gönderilmiş. Nasıl iş yapıyorsunuz? Parasını alıyorsunuz, teslim etmeyip geri gönderiyorsunuz. Kargomu kısa sürede istiyorum. Böyle bir durum kabul edilemez, yoksa şikayetçi olacağım. Kaç gündür bekliyoruz, adres belli.

Uşak MNG Kargo Mahallenize Bakmıyoruz Yalanı

Safiye
2 gün önce
"MNG Kargo asistanı aynı gün telefon ile aradı. Çözümlenmesi konusunda bilgi verdi. Ürün tarafıma bugün teslim edildi. MNG Kargo asistanı tekrar aradı ürünün ulaşıp ulaşmadığı konusunda. İlgilendiğiniz için teşekkürler."

0 Yorum

MNG Kargo Şikayetvar üye markasıdır