MNG Kargo ile ilgili

Gül sonuçtan çok memnun

MNG Kargo Kargom Gelmedi Ve Gelmediği Halde Kendi Kendine İade Edilmiş

Gül
Gül 01 Nisan 15:56

Merhaba, Benim kılıfım MNG Kargo tarafından iade edilmiş fakat kargo teslim edilmediği halde iade edilmiş. Ne arama ne mesaj geldi ve hiçbir şey bulamadım. İş yerimin adresini vermiştim ve kimseye ulaşılmaması imkansızdı. Günlerdir bu kargoyu bekliyordum, ne kargo takip numarası geldi ne de başka bir şey. Ürünü sipariş ettiğim yerden kendim istedim. Gerçekten şaka gibi bir durum ve müşteri temsilcisini aradığımda yapabileceğim bir şey olmadığını söylüyor. Bu nedir yani? Dalgamı geçiyorsunuz?

MNG Kargo Logo
MNG Kargo01 Nisan 15:58
MNG Kargo Logo
MNG Kargo03 Nisan 10:41
Gül
Gül03 Nisan 17:05

MNG Kargo Geç Teslimat Süresi

Aynı şirketten. Ürün siparişi. Verdim ayrı adreslere bir kargom geldi MNG Kargo tarafından ama diğer adrese vermiş olduğum. Sipariş teslim. Edilmedi aradığımda. İse o tarafa. Her gün servisimiz yok deyip telefonu suratıma. Kaptı Kirazlık MNG Kargo bu işi bıraksın

MNG Kargo Geç Teslimat Süresi

MNG Kargom Teslim Edilmeden Geri Dönecek

813796336506 sipariş numaralı kargom adrese teslim edilmek için yola çıkmadan bürodan teslim almadığınız takdirde iade işlemi yapılacaktır diyor. Ben Acıpayam teslim biriminden alacağım demedim ki adresim Çameli de. Yine yanı sorunu yaşıyorum bu konu hakkında bir çalışma yapabilirsiniz.

Ramazan'ın Teşekkür Mesajı
  • 1 gün önce

“İlgilenen müşteri temsilcisine ve ekibe teşekkür ederim. Umarım bir daha aynı kargodan aynı sorunu yaşamam.”

MNG Adrese Teslim Kargom 4 Gündür Dağıtımda Hala Gelemedi.

İnternetten sipariş verdiğim bir ürünüm MNG Kargo'ya verildi ve 25 mayısta bulunduğum adres olan Diyarbakır Kayapınar'a geldi. Ancak bugün ayın 29u ol...

MNG Adrese Teslim Kargom 4 Gündür Dağıtımda Hala Gelemedi.
2 gün önce

MNG Kargo Teslimat Yapmıyor Şubeden Gel Al Diyor

Bütün kargo şirketleri bulunduğum adrese teslim yapıyor ama MNG Kargo Kahramanmaraş Tekerek şubesi adrese teslim yapmıyor bu da şirketinizin kalitesini düşürüyor. Adrese teslim olarak sipariş veriyoruz. Şubeden alın diyorlar ne saçma bir anlayış şirket

2 gün önce

MNG Kargo Mbg Kargo Siparişimi Teslim Etmedi Ce İadeye Gönderdi

MNG Kargo 208654930307 sipariş numaralı Blender adaptörü siparişimi teslim etmedi, adres bilgisi elinde olmasına rağmen kargomu teslim etmedi, iletişim kurmadı ve bilgim dışında ürünümü iadeye gönderdi. 20.05 de sipariş verdim. 23.05 tahmini teslimat tarihi ve ben bugün ürünümün iadeye gittiğini öğr...