03 Haziran

Dolaptan satın aldığım fincan takımı paramparça bir şekilde ulaştı bana. Gönderen kişinin de suçu yok çünkü gayet korumaya çalışmış ürünleri kargocuların dikkatsiz davranışları yüzünden biz mağdur oluyoruz. MNG ile yaşadığım ilk sorun değil. Yardımcı olun lütfen. Müşteri hizmetleri tatilde maalesef onu da anlamış değilim.

MNG Kargo Şikayetvar üye markasıdır
MNG Kargo Logo
05 Haziran 09:15

MNG Kargo Kargo Evimden Alınmıyor

2 saat önce

99638589 kargo alim numaram ve yine gelen giden yok :) bu sistemi neden kurdunuz peki? Ayin 28 de çağırdım merakla bekliyorum bakalım Allah kimseyi elden ayaktan kesmesin ameliyatlıyım çıkabilsem kimseye minnet etmem zaten! İs yükü çok ise eleman alin

MNG Kargo Teslim Edilmedi Sorunu

1 gün önce

Kargom gelmedi geri dönüş yapılmadı ve sipariş teslim edilemedi notunda Teslimat denemesi yapıldı – Şirket kapalı diyor MNG Kargo'nun Malatya Fırat şubesi yıkıldığı için oraya da gidemiyorum. Nereden alınacağını da bilmiyorum. Geri dönüş olursa sevinirim.

MNG Kargo Kargo Tesliminde Sorun

1 gün önce

Gelecek kargo eşimin adına olduğu için kargo çalışanı eşimi arayıp kapıyı açmasını rica etmiş eşim de bana söyledi. Kapıyı açtım fakat ne gelen ne giden olmadı. Kargo teslim edildi şeklinde gözüküyor ve eşime daire kapısının önüne bıraktığını söylemiş. Eşimin arandığı numaradan çalışanı arıyoruz fak...

MNG Çalışanı Müşterilerini Ürünü Geri Göndermek İle Tehdit Ediyor

1 gün önce

MNG Kargo Türkgücü şube çalışanı E****** K***'nın müşterileri tehdit etme gibi bir durumu var kargonuzu geri gönderirim diye kapıda ödeme ile kargo geldi. Aradı biz kapıya getirmiyoruz aşağı gelmeniz gerekiyor dedi. Adı üzerinde kapıda ödeme neyse indim aşağı para veriyorum biz bozuk para taşımıyoru...

MNG Çalışanı Müşterilerini Ürünü Geri Göndermek İle Tehdit Ediyor

MNG Kargo Kargoma El Koydular Gsp Ettiler

1 gün önce

MNG Kargo kargomu yok etti. Resmen gözden düştü. Gönderdiğim kargo geri geldi. Bana sonrasında depoya kaldırıldı dilekçe ile geri istedim ama gelişme yok 2 yıl oldu. Yardımcı olmuyorlar. Kurumsal bir CTE haline gelmişler ilgi alaka yok şube sorumsuz çağrı merkezi sorumsuz

0 Yorum

MNG Kargo Şikayetvar üye markasıdır