570634036688 takip numaralı kargom 02.05.2023 tarihinde MNG Kargo'ya verilmiş olup mail ve taleplerime rağmen tarafıma teslim edilmeyip, zilime basılmayıp, telefonum aranmayıp 12.05.2023 tarihinde satıcıya iade edilmiştir. Size birkaç gün önce info mailinize attığım metni gönderiyorum: '' 570634036688 takip numaralı kargom günlerdir dağıtımda ve tarafıma hiçbir şekilde dönüş sağlanmadı.
06.05.2023 tarihi dağıtıma çıkarıldı görünüyor, zil dahi çalınmadı, arayan olmadı, tarafıma hiçbir dönüş sağlanmadı ve ürün tekrar dağıtıma çıkarılmadı. Siparişim teslim edilmemeye ve dönüş yapılmamaya devam ederse her kanaldan konu hakkında şikayet bildiriminde bulunacağım. 9 gün önce kargoya verilmiş bir ürünü İstanbul’un göbeğindeki bir lokasyona teslim edemiyorsanız bu işi yapıyoruz diyerek insanların vaktini ve alanını işgal etmeyin.
Ülkenin en kötü kargo taşımacılık firmalarını da deneyimlemiş biri olarak ben böyle bir teslimat süresi görmedim ve ilk defa mail kanalıyla böyle bir şikayette bulunuyorum. Gereğinin yapılmasını rica ederim.'' bu talepten sonra da müşteri destek numaranıza talepte bulundum, buna rağmen şube gönderiyi satıcıya iade etmiş. Müşteri destek numaranız sektirir gibi Trendyol ®'a atıyor, Trendyol satıcıya yönlendiriyor.
Bunların hepsi bir personelinizin kapıya gelmeye ve kargoyu teslim etmeye üşenmesinden kaynaklı. Yıllık izinde olduğum hafta nasıl oluyor da bu kargoyu beni evde bulamayıp teslim etmiyorsun diye sorarlar adama. Sabahın köründe kargo teslim etmek için telefon çaldıran adamlar öğlen dağıtımda görünen kargo için nasıl 2 defa da hiç aramamış farklı bir şaka konusu. Bana dürüstçe söyleseniz ve kargoyu kırdık deseniz ona da eyvallah diyeceğim. Sizin Esenler şubeniz nasıl çalışıyor. Tam olarak? Müşteri destek hattı mailimin yönlendirildiğini söyledi.
Bu da ayın 10'una tekabül ediyor. Ertesi günlerde 2 kez daha talep bıraktım ve bu şube bunların hiçbirini kaale almayıp getirmediği ürünü tüm yol tutup geri göndermiş. Nasıl bir saçmalık ve etik dışı çalışma şekli, nasıl bir bahaneniz var acaba bu durum için? Getirmediğiniz ürünü ayağınıza gelip şubeden almamı mı bekliyordunuz? Şu teslim edilmeyen ürünün anlık fiyatı aldığım fiyattan %20 fazla. Yeni sipariş oluşturmaya çalışsam kim karşılayacak bunu? Bu çalışma şeklini kendinize yakıştırıyorsanız elinize sağlık.
0 Yorum