MNG Kargo Duyarsızlığı Ve Evde Olduğum Halde Teslim Edilmeyen Kargo

25 Mayıs

Pazartesi tarafıma yollanan kargo Perşembe günü olmasına rağmen hala bana getirilmediği gibi geldik evde yoktuk yalanı ile devam eden MNG Kargo'yu kınıyorum. İçinde bozulacak gıda olan kargoyu evde ameliyatlı hasta, hasta bakıcı ve benim olduğum eve ® geldik yoktunuz yalanı ile devam ettirip hiçbir çözüm bulmayan MNG Kargo'yu protesto ediyorum. Verdikleri telefonlar cevap vermiyor.

MNG Kargo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 27 dk 27 sn
MNG Kargo Logo
25 Mayıs 15:04
Gül
28 Mayıs 21:23

Hiçbir çözüm sunmadıkları gibi İstanbul adresine gelen kargoyu 5 gün boyunca bana teslim etmedikleri gibi aynı paketi bu kez İzmir'e yollamışlar, bir de İzmir'den arayıp evde yoksunuz galibe geldik diye beni aradılar. Şaka gibiler.

Gül
01 Haziran 01:18

Genel Merkezden Burcu Hanım'ın ilgisi ile en azından neden bu durumda kaldığım konusunda açıklama yapıldı. Kargomun takibi yapıldı ve gönderici ile irtibat kurarak yeniden adresime 2. Gün içinde teslim edilmesini sağladı. Şubenin yoğunluk nedeni ile telefonlara cevap vermediği bahanesinin de kabul edilemez olduğunu ve gerekli uyarıların yapıldığını söyledi. Çok teşekkür ederim.

MNG Kargo'nun Kargomu Bana Teslim Etmeden Kargomu Geri Gönderdi

19 Ağustos

Iğdır MNG Kargo'dan ayın 16'sında kargom dağıtıma çıktı denildi. Ama beni kimse aramadı. Kendim iletişime geçtim, kargom nerede diye şubede dediler. Kargomu bekletin, yarın kendim gelip alacağım dedim, tamam dediler. Sabah mesaj aldım MNG şubesinden kargonuz iade edilmek üzere yola çıktı diye. Şubey...

MNG Kargo Kargom Elimde Olmadığı Halde Tarafımca Teslim Alınmış Gibi

19 Temmuz

Trendyol siparişim MNG Kargo Körfez şubesine gönderildi. Bugün Trendyol sipariş detayıma baktığımda kargonun şahsımca teslim alındığı yazıyor. Tam olarak nereye teslim edildi? Teslim edilmeyen kargoya teslim edildi diye not düşmek ne kadar etik? Şubeyi arıyorum ulaşılamıyor. MNG Kargo'ya verilen her...

MNG Kargo Ürün Teslim Edilmeden İadeye Verildi.

18 Temmuz

Ürün bana teslim edilmeden iade edilmiş. En son gelen mesaj dağıtıma çıktığına dair ve iş yerime geleceği için beni bulamamaları gibi bir durum yok. Dışarıda masaya bırakılıyor kargolar hiçbir şekilde teslim edilmeden kargo iadeye yollanmış nasıl bir iş ahlakıdır?

0 Yorum

MNG Kargo Şikayetvar üye markasıdır