MNG Kargo Dağıtıma Çıkmadığı Halde Çıkmış Gibi Gösterilen Kargo

26 Mayıs 2023 08:59
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetlerinden Zarife hanımın gayretleri ile nihayet kargom teslim edildi, kendisine işine duyduğu saygı nedeniyle çok teşekkür ediyorum”

MNG Kargo dağıtıma çıkarmadığı kargoyu çıkarmış gibi gösterip "3 gün içinde gelin şubeden alın" diyor. Ben bu kargoya adrese teslim edilecek şekilde ücret ödedim, şubeden teslim alacak olsam şube teslim isterdim. MNG Kargo şirazeden iyice çıktı, e-ticaret firmalarına artık çalıştıkları kargo firmasını soruyorum, MNG ise alışveriş yapmıyorum

26 Mayıs 2023 09:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MNG Kargo A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi.

29 Mayıs 2023 09:46

Çözüm merkezindeki arkadaşlar çok iyi niyetliler, ilgilendiler ve çözmeye çalıştılar ama onların da şube üzerinde bir dereceye kadar etkileri var. Şube inatla kargoyu dağıtıma çıkarmıyor, sorgulama yapınca "teslimat denemesi başarısız oldu" uyarısı geliyor, halbuki dağıtıma hiç çıkarmamışlar, resmi bir kurumun adresini bulamamak ve kapısının kapalı olması imkansız bir durum. İade sürecinin başlaması ve teslim edilemedi bahanesi ile ikinci bir kargo ücretinin yansıması için Şube, paketi kasıtlı olarak bekletiyor.

29 Mayıs 2023 14:54

MNG Kargo Kargoları Dağıtıma Çıkmıyor.

İbrahim
01 Ekim 00:56

MNG Kargo'nun Yanıltıcı Teslimat Bildirimi Ve İletişim Sorunları!

Selim
29 Eylül 00:15

MNG Kargo Dağıtıma Çıkartıp Teslim Edilemedi Diyor!

Saman
28 Eylül 20:57