MNG Kargo Dağıtıma Çıkarılan Ama Geldi Diye Gösterilip Gelinmeyen Kargo

22 Mayıs
Fadim'in Teşekkür Mesajı
“Çok hızlı şekilde iletişime geçildiği ve çözüm sağlandığı için teşekkür ederim”

Dağıtıma çıkarılan kargo Cuma cumartesi hep evde olduğum halde gelmeyen kargoyu kabul etmedim diye girilip şubeden almam bekleniyor? Gidip şubeden alacaksam eğer neden online alışveriş yapıyorum? Lütfen paket bugün dağıtıma çıksın ve tarafıma ulaştırılsın.

MNG Kargo Logo
22 Mayıs 09:50
Fadim
22 Mayıs 15:58

Çok hızlı şekilde iletişime geçildiği ve çözüm sağlandığı için teşekkür ederim

MNG Kargo Kargom Teslim Edilmedi

2 gün önce

Kargom elime ulaşmadı, teslim edildi yazıyor. Dağıtıma çıktığı gün kimse aramadı. Gün boyu evdeydim kimse eve gelip kargo bırakmadı. Arıyorum dağıtıma çıkan kişiyle görüşeceğim biz size döneceğiz diyorlar. Kimse beni aramadı. Arıyorum açmıyorlar. Kargom ortada yok.

MNG Kargo Ürünüm Ortada Yok

3 gün önce

Amazondan aldığım ürünüm (laptop) MNG Kargo'ya verildi. Fakat MNG Kargo teslimat tarihinde ürünü göndermedi, ertesi gün yeniden dağıtıma çıktı bu sefer de teslim edildi görülmesine rağmen ürünüm ortada yok. Şu an ürünüm kayıp. Acilen aldığım ürünün akıbetini öğrenmek ve elime ulaşmasını istiyorum.

MNG Kargo Ürünüm Ortada Yok

MNG Kargo Pınarbaşı Çalışanı Yalan Söylüyor

6 gün önce

Sözde cumartesi günü kargomu iş yerine teslim için getirmişler bende kargolar hafta içi çalışıyor diye pazartesi gününü bekledim. Çünkü hafta sonu bizim iş yeri kapalı oluyor ve bana İzmir Bornova Pınarbaşı MNG Kargo'yu arayarak bu durumu bildirdim. Konuştuğum hanımefendi bana kuryemizden rica edey...

MNG Kargo İçmeler Şubesi Şikayetçiyim

6 gün önce

MNG Kargo İçmeler şubesinden şikayetçiyim. Dağıtıma çıktı dediler. Ben de çok az zaman dışarıdaydım, bir baktım aramadan direkt şubeye götürmüşler. Şubede çok ters kalıyor. Pendik'te oturuyorum, iki araba değiştirip gitmem lazım, kargonun parasını da ben ödeyecektim zaten şimdi iki kere kargo parası...

0 Yorum

MNG Kargo Şikayetvar üye markasıdır