MNG Kargo Çağlayan Şubesi Teslim Etme Ve Telefon Ulaşımı Hk.

08 Haziran
Ali'nin Teşekkür Mesajı
“Çözüm merkezinden Sinan bey çok ilgilendi. Konuyu bir şekilde çözüme kavuşturduk. Şikayet etmeyi seven bir insan değilim. Ancak Çağlayan şubesinin davranışını son derece yanlış buldum. Marka itibarını düşünmeden hareket ediyorlar. Sonuçta toplumumuzda marka olmak kolay değil. Niyetim şubenin uyarılması ve müşteri hassasiyetinin öneminin bildirilmesi gerekliliğiydi. Onun da sağlandığını düşünüyorum. Hassasiyetiniz için teşekkür ederim. Şikayetvar'a da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. İyi çalışmalar.”

Alışveriş yaptığım siteden MNG Kargo Çağlayan şubesine verilen ürün 1 haftadır iş yeri adresimize gelmediler. Sözde adrese gelmişler ve bulamamışlar. Ancak ne gelen ne arayan olmadı. Kamera kayıtlarını inceledim kargo firmasından gelen yoktu. İlgili şubeyi defalarca aramama rağmen telefonu açıp 1 dakika deyip saatlerce beklettiler. Sonunda mesai bittiği için şubeye ulaşamadım. Tüketici Hakem Heyeti'ne ve CİMER ®'e bu durumu yazacağım. Öncelikle buradan yazmakla başladım.

MNG Kargo Logo
08 Haziran 18:32
Ali
13 Haziran 12:35

MNG Kargo Kargo Ortada Yok!

22 Mart

MNG Kargo da 3 aydır. Kargom kayıp. Top kapı şubesinde teslim edilen kargonun hiçbir şekilde nerede olduğunu bilmeyen sorumsuz bir firma. Ya kargomu bulursunuz. Ya da kargomun maliyetini karşılarsınız. İletişime geçeceğiz diye diye 3 ay oldu. Teslim edildiğine dair kamera kayıtlarımız mevcuttur.

MNG Kargo Yalan Söyleyen Bir Çalışan Ve Onun Arkasında Duran Müdürü

30 Eylül 2022

01.08.2022 pazartesi saat 12.00 sularında kargo iade etmek amacıyla MNG Kargo Kağıthane Sadabad şubesine gittim. Sıra bana geldiğinde telefonumun ekranını T** adlı çalışana doğru tuttum ve kendisi ekrana bakarak iade kargo kodunu bilgisayara girdi. Teşekkür ederek çıktım. Birkaç gün sonra 04.07.2022...

0 Yorum

MNG Kargo Şikayetvar üye markasıdır