MNG Kargo Ağırlık Ve Dambıl Seti 20 Kg

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Hizmetlerimiz ile ilgili görüş, öneri, bilgi ve çözüm taleplerinizi, diğer çözüm kanallarımız olan 0850 222 0606 Müşteri Hizmetleri aracılığı ile ya da www.mngkargo.com.tr adresimizde yer alan iletişim formumuzu doldurarak da iletebilirsiniz. Saygılarımızla, MNG Kargo A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi. 0850 222 06 06

Değerli Müşterimiz; Kurulduğu ilk günden itibaren sektördeki yeniliklerin öncüsü ve uygulayıcısı olan MNG Kargo, hizmet verdiği tüm kişi ve kuruluşların ihtiyaçlarına en hızlı ve güvenli şekilde çözüm üretip, var olan çalışma birlikteliğini yarınlara geliştirerek taşımaktadır. Müşterilerimizden gelen şikayetleri bu kapsamda kurumsal markamızın varoluş hedefine hizmet eden önemli bir fırsat olarak görerek titizlikle değerlendirmekte ve süreç çalışmalarımızda dikkate almaktayız. Bu kapsamda öncelikle görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için ayrıca teşekkür ederiz. Çözüm merkezimiz yaşadığınız sürecin memnuniyete dönüştürülmesi için çözüm alternatiflerini oluşturuyor ve sizinle hızlı bir şekilde irtibata geçecektir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü şikayet , bilgi , öneri , görüş ve çözüm taleplerinizi [email protected] mail adresimize ilettiğiniz takdirde de sizinle irtibata geçilecektir. Saygılarımızla MNG Kargo Müşteri Deneyimi Müdürlüğü #İşimizdeÖncüyüz #SorumluluğumuzBüyük

İlgi için teşekkürler
Dambıl ağırlık seti ve fitness matı sipariş ettim. Kargolarımı bir başka arkadaşım teslim aldığı için kendim bizzat kontrol ederek alma imkanım olmadı. Ürünlerim 21 Mart 2023 tarihinde teslim edildi, işlerimin yoğunluğu nedeniyle kargo paketlerini 24 Mart günü ancak açabildim. Taşıma çantalı olan dambıl ağırlık setinin paketini açtığımda Dambıl çantasının bir kilidinin kırıldığını fark ettim. Ben bu durumdan şikayetçiyim. Özellikle taşıma çantası için de almıştım, çok hoşuma gitmişti kullanım kolaylığı sağlar diye ama MNG Kargo firmasının özensizliği ve Decathlon ® firmasının paket üzerine kırılabilir vb. İkaz etiketleri yapıştırmaması yüzünden taşıma çantasının bir kilidi kırık ulaştı bana. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum, aksi durumda gerekli şikayet birimlerine ileteceğim bu durumu. İyi çalışmalar.
Decathlon firmasından Dambıl ağırlık seti ve fitness matı sipariş ettim. Kargolarımı arkadaşım teslim aldığı için kendim bizzat kontrol ederek alma imkanım olmadı. Ayrıca ürünlerim 21 Mart 2023 tarihinde teslim edildi, işlerimin yoğunluğu nedeniyle kargo paketlerini 24 Mart günü ancak açabildim. Dambıl ağırlık setinin paketini açtığımda Dambıl ağırlık seti taşıma çantasının bir kilidinin kırıldığını fark ettim. Özellikle bu ürünü çantası için de almıştım, çok hoşuma gitmişti taşıma kolaylığı sağlar diye ama MNG Kargo firmasının özensizliği ve Decathlon firmasının 1 kg'lik fazladan bir plakanın olduğunu bile bile uygun olmayan çantaya sığdırarak göndermeye çalışmasından dolayı çanta tam kapanmıyor bile ve o fazla olan plaka yüzünden, MNG Kargo firmasının da özensiz ve dikkatsizliği ile birlikte taşıma çantasının bir kilidi kırık ulaştı bana. Ürünümü kullanmaya başlamak varken neden değişik vb. Süreçler ile uğraşmak zorunda kalıyorum. En kısa sürede mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. İyi çalışmalar.