MNG Kargo Adresime Değil Adana Minihub A Teslim Etmiş Kargomu

Saliha
2 hafta önce

Trendyol üzerinden sipariş ettiğim ve MNG Kargo ile gönderilen bir ürün bulunmakta. Ürün, adrese teslim edilmeyip direkt olarak Adana MiniHub olarak görünüyor. Teslim edilen yere baktığımda ne bir telefon araması yapılmış ne de bir bilgilendirme mesajı almışım. Dün siparişlere tesadüfen bakarken 'teslim edildi' ibaresini fark ettim. Lütfen sorunumun acil olarak giderilmesini talep ediyorum.

MNG Kargo Adresime Değil Adana Minihub A Teslim Etmiş Kargomu
MNG Kargo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 13 dk 38 sn
MNG Kargo Logo

MNG Kargo Kargom 8 Gündür Aynı Şubede

Rabia
1 hafta önce

21.11.2013 tarihinde Trendyol'dan verdiğim siparişin teslimat tarihi 27 Kasım olarak görülmesine rağmen 8 gündür Gebze kurumsal şubesinde görünmekte. MNG Kargo müşteri hizmetlerini aradım fakat hala herhangi bir şey yapılmadı. Kargomun en kısa sürede teslim edilmesini istiyorum.

MNG Kargo Sorumsuz Bir Kargo

Berfin
2 hafta önce

Trendyol uygulaması üzerinden vermiş olduğum ayrı ayrı dört siparişi de ev adresime ulaştırmadan, benimle iletişime geçmeden geri göndermek amacıyla şubede beklettiler. Kargomu almaya gittiğimde, adresime teslim edeceklerini söyleyip vermediler. Teslim etmeyip gelin alın dendi. Bu ne tür bir saçmalı...

MNG Kargo Teslim Edilmeyen Ama Teslim Edildi Gözüken Kargom

Büşra
4 hafta önce

Trendyol'a ait siparişim MNG İzsan şubesi tarafından teslim edilmedi evdeyim yaklaşık 10-15 dakika önce baktığımda dağıtımda gözüken siparişim şu an teslim edildi gözüküyor ancak ürünüm teslim edilmedi. İlgili arkadaşların yardımcı olmasını bekliyorum. Evdeyim ne zile basan oldu madem teslim edildi ...

MNG Kargo Teslim Edilmeyen Ama Teslim Edildi Gözüken Kargom

MNG Kargo Kargonun Kayıp Olması

Nagehan
01 Kasım

Trendyol üzerinden verdiğim avize siparişi 14.10.2023 tarihinde MNG Kargo'ya veriyorlar ve 1 kasımdayız kargom hala adresime teslim edilmedi. Yolda durumunda görünüyor fakat şubeyi aradığımda ismime kargo görünmemekte kargom kayıp barkod düşmüş dendi bu nasıl iş böyle

MNG Kargo Kargonun Kayıp Olması

0 Yorum