MNG Kargo Adrese Teslimat Yapılmaması
535görüntüleme
Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Hizmetlerimiz ile ilgili görüş, öneri, bilgi ve çözüm taleplerinizi, diğer çözüm kanallarımız olan 0850 222 0606 Müşteri Hizmetleri aracılığı ile ya da www.mngkargo.com.tr adresimizde yer alan iletişim formumuzu doldurarak da iletebilirsiniz. Saygılarımızla, MNG Kargo A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi 0850 222 06 06
Değerli Müşterimiz, Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminiz hakkında gerekli aksiyonlarımızı almış durumdayız. MNG Kargo Ailesi olarak iletmiş olduğunuz yorumunuz için teşekkür ederiz. Hizmetlerimiz ile ilgili görüş, öneri, bilgi ve çözüm taleplerinizi, diğer çözüm kanallarımız olan 0850 222 0606 Müşteri Hizmetleri aracılığı ile ya da www.mngkargo.com.tr adresimizde yer alan iletişim formumuzu doldurarak da iletebilirsiniz. Saygılarımızla, MNG Kargo A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi 0850 222 06 06
Amazon firmasından bir ürün aldım. Ürün MNG Kargo ile gönderildiğini öğrendim. MNG İzmir Menderes kargo şubesini aradım. Daha önce de MNG Kargo dan gönderilen kargo sizin bulunduğunuz adrese teslimat yapmıyoruz denilip gelip kendiniz şubeden alın denilmişti. Bu sefer de aynı şekilde problem olur mu diye şüphelendim. Aradım ve sizin bulunduğunuz Menderes bulgurca mahallesine teslimat yapmadıklarını gelip şubeye kendiniz alacaksınız denildi tekrar. Diğer kargo firmalarında evimize kapımıza kadar gelip teslimat yapılıyor iken neden MNG Kargo Menderes şubesi bunu yapmıyor anlamıyorum. Burası dağın başı değil ki. Neden mağdur ediliyorum niye mecbur bırakılıyorum her şubeye gidip alınmaya anlamıyorum. İşimizi gücümüzü bırakıp şubeye gitmek doğru mu? Diğer firmalar teslimat yapıyorken MNG neden mağdur ediyor her defasında beni. Kargo seçeneği olsa sipariş verirken kesinlikle MNG yi seçmeyeceğim fakat bu elimde değil ne yazık ki. Bu uygulamanın kesinlikle bir kargo şirketine yakıştıramıyorum. Kargo demek müşterinin adresine kadar gidip teslim etmesi görevi olduğunu düşünüyorum. İnşallah bu düşünce şekli değişir ve MNG Kargo olarak mutlu müşteriler elde edersiniz.