MNG Kargo Acele Postamı 3 Gündür Getirmedi Ve Ben Gidip Aldım.
603görüntülemeMüşteri hizmetlerini defalarca aradım asla çözüm odaklı değilsiniz. Hızlı posta diye verilen kargo şubede bekletildi 1 gün boyunca. Tekrar ediyorum acil hızlı diye verilen kargo. Biraz önce yine aradım müşteri hizmetlerini sözde hızlı olan kargom gelmiyor bari ben gelip alayım çıkarmayın dağıtıma dedim evden çıktım yarı yolda mesaj geldi dağıtıma çıkardık diye. MNG Kargo açık açık dalga geçiyor benimle bunun başka açıklaması olamaz. Hava muhalefetleri diye geçiştiremezsiniz. Çünkü farklı bir firmadan 24 saat olmadan teslim aldığımı sizden teslim alamadım. Hava sadece sizlere kötü değil ki yetersizseniz kargoyu kabul etmeyecektiniz.
26 Ocak 2022'de Eskişehir Odunpazarı şubesinden bana acil gelmesi gereken evrak teslim edilirken hızlı kargo olması gerektiği bilgisi verildi. MNG Kargo postayı kabul etti ve ödeme tutarının farklı olduğu bilgisi verildi ve karşı ödemeli olarak teslim edildi. Acil ulaşması gereken evrak 29 Ocak 2022 tarihinde hala şubede bekliyor. Defalarca aramama rağmen, defalarca önemli olduğunu ve cuma mesai saatine yetişmesi gerektiğini belirtmeme rağmen asla müşteri olarak kaile alınmadım. MNG Kargo önemli evrakımı bana teslim etmedi. Bu evrakla ilgili yaşayacağım her türlü yasal sorundan sorumludur. Evrakı zamanında teslim edemediğim için yaşayacağım maddi ve manevi tazminatlardan MNG Kargo sorumludur. Görüşme kayıtlarım var. Hızlı kargo diye 3 gündür bana ulaştırılmayan evrak için bir de benden hızlı gönderi ücreti talep edebilmek için hızlı işlem yapılıyor ama kargom bana gelmiyor. Daha önce başka bir kargo firmasıyla 24 saat olmadan alabildiğim başka evrakları MNG Kargo getiremedi. MNG Kargo'nun müşterisine karşı bu ciddiyetsizliği asla telafi edilir değildir. Evraklarımla ilgili yaşayacağım her sorunu yasal olarak kendilerine avukatım aracılığı ile ileteceğim.