16 kasımda Koton firmasının sitesi üzerinden bir sipariş verdim. Siparişim ertesi gün yani 17 kasımda Koton firması tarafından MNG Kargo'ya teslim edildi. Fakat o günden beri MNG çalışanları bunu sisteme girmedi ve dolayısıyla bir takip kodu da oluşturulmadı. 14 gündür siparişimin MNG Kargo tarafından işleme konulmasını ve bana ulaştırılabilmesini bekliyorum. Konuyla alakalı Koton firmasıyla defalarca görüştüm. Her seferinde MNG'nin kendilerine söylediği "ha bugün, ha şu gün sisteme girecek" dediklerini bana iletti. Fakat söylenenlerin hiç biri gerçekleşmedi. MNG Kargo ile de görüşmem oldu. Fakat sisteme girilmiş bir gönderi olmadığından bilgi görüntüleyemiyorlar ve bana yardımcı olamıyorlar. Üzerinden 14 gün geçmiş olan gönderim hakkında endişeliyim. Acaba kayıp mı oldu vesaire gibi. Konu hakkında MNG Kargo'nun ilgili/yetkili birimlerinden bilgilendirme rica etmekteyim.
Raif'in Teşekkür Mesajı
Şikayetimi ilettiğim dünün akşamında paketin sisteme girilmiş ve ilgili şubeden çıkış yapmış olduğunu öğrendim. Az önce de telefonla bilgilendirildim. Teşekkür ederim.