Yeni bir şikayet daha oluşturuyorum çünkü hiçbir şekilde geri dönüş sağlanmadı tarafıma. Israrla MNG Kargo'nun Ankara Eryaman Optimum'un oradaki P** yanındaki şubesi kargo çalışanları küçük kargoya giren paketlerimi tüm uyarılarımıza ve gösterdiğim ekran resimlerine rağmen doğru düzgün dinlemeyip, olayı tartışmaya çevirerek 2 desi olarak girmektedirler, örneğin A*** Kargo saat, gözlük vb. Küçük kargoya giren kargoları 1 desi girmeye devam ederken, MNG Kargo çalışanları ısrarla 2 desi gidip sorumluluğu sadece Dolap'a atmaya çalışmaktadır. İlgili fotoğrafları ekte görebilirsiniz. Hatta son girilen 3 kargomdan da ek kesintiler olmuştur. A*** Kargo'nun yollanan kitaplar için oluşturdukları 1 desi kargo miktarını da resimlere yüklüyorum ki, diğer bir özel kargo olan A***'ta küçük kargoların 1 desi girilip MNG'de girilmediğinin bilerek yapılmaya devam edildiğinin ve müşteriyle inatlaşmaya evrilen personellerin davranışlarının (Ankara Eryaman Optimum'un oradaki şube) rahatça görülmesi için. Tarafıma en kısa zamanda çözüm sağlayan bir geri dönüş ve ücret iadesi talep ediyorum.
0 Yorum