Depo Adı Altında Çalıştırılan Kaçak MNG Şubesi

16 Mayıs

919034981425 takip numaralı kargom Sandıklı şube teslim olarak gönderilmesine rağmen Afyon mini Hub şubeye gitmiş. Müşteri hizmetleri yardımcı olmuyor. Sandıklı MNG Kargo şubesine gittiğimde kağıda Elle yazdıkları isimlerden kontrol ettiler bize gelmemiş dediler ve orasının şube değil depo olduğunu belirttiler. Afyondan teslim almanız gerek diyorlar. Söz konusu yer bana 90 km uzakta. Müşteri hizmetleri şubeyi aramam gerektiğini söylüyor. Şube telefonlara bakmıyor. Üzerinde Sandıklı yazan bir paketi alakasız bir yere göndermeyi nasıl başarıyorlar. Ayrıca depo gibi gösterip kaçak yeri çalıştırmak değil mi bu.

MNG Kargo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 27 dk 23 sn
MNG Kargo Logo
16 Mayıs 17:32
16 Mayıs 18:14
Depo Adı Altında Çalıştırılan Kaçak MNG Şubesi

Burası şube mi depo mu. Yarın ilk iş belediyeye ve maliyeye şikayet edeceğim

18 Mayıs 18:11

Problem düzeltilmedi. Paketim bu sefer 45 km uzaklıktaki başka şubeye yönlendirildi. Bana oraya gidip almam söylendi. Sebebi de adres olarak şube teslim yazması. Merkez sandıklıda şube yok diyor oysa burada MNG tabelası var ve paket teslimi yapıyorlar

MNG Kargo Göndericiyi Ve Gideceği Adresi Bile Doğru Alamıyor

14 Temmuz

10 Temmuz 2023 tarihinde Ankara Pursaklar şubesinden gönderdiğim kargoyu oradaki kargo elemanı başka bir adrese ve başka bir gönderici adıyla yollamış. Sorunu fark edince şubeye ulaştım ancak kargonun bulunduğu İstinye şubesine ulaşamadıklarını, ulaşınca bana bilgi vereceklerini söyledi. Bugün beşin...

MNG Kargo Başka Adrese Bırakıldı

20 Haziran

MNG Kargo ürünümü bana haber vermeden başka bir adrese bırakmış. Bana herhangi bir mesaj gönderilmedi haber verilmedi. Kargoyu teslim alan kişiyi adresi tanımıyorum. MNG Kargo ile sürekli problem yaşıyorum. Her seferinde problem çıkarmayı başarıyorlar.

0 Yorum

MNG Kargo Şikayetvar üye markasıdır