31 Mayıs

Erzurum Çaykara şubesinde kargom sabah kuryeye verilmesine rağmen kaç defa aramama rağmen gelmedi. Bu ne sorumsuzluk. Madem çıkmayacaklar oyalamasınlar milletti. Hala elime ulaşmadı resmen dalga geçiyorlar. Böyle yapacaklarını söyleselerdi yerinden alırdım! 😤

01 Haziran 11:44

Kargom gelmiş haline bakın! Annemin sağlığı için aldığım 300 TL'lik pekmezi... Gibi atmışlar sıkı sarmıştım Belli ki fırlatmışlar aldığım tencereyi bile yamultmuşlar. Benim mağduriyetimi kim giderecek bir daha asla buradan gönderim yapmayacağım. Yasal haklarımı da kullanacağım! Dünkü şikayetimin üzerine bu da tuz biber oldu!

MNG Kargo Logo
31 Mayıs 19:55

MNG Kargo Olimpiyat Şubesinde Şehir Magandaları Türemiş

12 Mayıs

MNG Kargo Erzurum olimpiyat şubesi çalışanı e*** adlı şahıs kendini şehir magandası zannetmekte olup gelen müşterilerin üstüne yürümekte, tehdit etmektedir. Bu şahıs bugün şubeye sözde eve gelip ulaşamadıklarını iddia ettikleri kargomun teslimi için kardeşimin üzerine yürümüştür. Orada çalışan hanım...

MNG Kargo Elime Ulaşmıyor

13 Aralık 2022
"Dilan hanıma yardımları için çok teşekkür ederim çok yardımcı oldu böyle çalışanlarınız olduğu için çok şanslı bir firmasınız"

0 Yorum

MNG Kargo Şikayetvar üye markasıdır