Mirada Del Mar Rezervasyon Değişikliği Mağduriyeti

Ramazan
08 Haziran 01:34

Mirada Del Mar Şubat ayında acentanın önerisiyle Eylül başı 4 gece için tatil satın aldım. Eşim öğretmen olduğu için okulların 16 Eylülde açılacağını düşünerek 1-5 Eylül için 4 gece 32 bin tl'ye aldım. Bir hafta öncesi için fiyat da 37 bin tl idi. Okulların 9 Eylülde açılacağı haberini alınca 1 hafta önce de seminerler başlayacağı için bu tarihte tatile gitmemiz imkansız olacağından soluğu turizm acentesinde aldım. Talebimiz Şubat ayındaki fiyat farkı olan 5 TL ek ödeme yaparak tatilimizi bir hafta önceye almak ( şu anki fiyatlar: bizim rezervasyon yaptığımız hafta için 47 bin revizyon talep ettiğimiz tarih için 48bin ). Eşimin öğretmen bilgilerini de ekleyerek revizyon talebi oluşturduk. Ancak maalesef bize güncel fiyat üzerinden fark ödeyerek revize edebileceğimiz cevabı geldi. Hayatımızda ilk defa her şey dahil otel tatili yapacaktık maalesef fiyat farkını ödeyemeyeceğimiz için iptal etmek zorunda kaldık. Şimdi bizim 32 bin tl'ye aldığımız tatili birilerine 47 bin tl'ye satacaklar. Benim iptalim üzerinden kazanacakları 15 bin tl haksız kazanç değil mi? Benim istediğim tarihle rezervasyon tarihim arasında anlık 1 TL fark olmasına rağmen benden 15 bin tl fark olmaları adil mi?

Mirada Hotels & Resorts Jolly Tur Hizmet Şikayeti

Hilal