İzmir Minibüsçüler Odası Ürkmez Gümüldür Otogar Dolmuş

15 Haziran 19:33

Şikayette bulunmak istiyorum. Ürkmez, gümüldür, Özdere otogar dolmuş şoförü hakkında. Saat 16.20'de gece dolmuşa bindim ve otogara otobüsümün saat 18.00'de hareket edeceğini söyledim. Kendisi de yetişiriz dedi, hatta 1 saatte otogarda oluruz dedi.

Saat 17.11'de ahmetbeyli'den geçtik ve 10 kilometre kadar bir yol gittik. Bir telefon geldi ve kendisine ahmetbeyli'de durakta müşteri olduğu söylendi. Şoför de arabayı geri döndürdü. Kendisine saat 18.00'de otobüsüm kalkacak, geç kalacağım dedim. Dönemezsin dedim, hakkımıza giriyorsun dedim.

Bunu dememe rağmen, kızmama rağmen, tepkime rağmen gitti ahmetbeyli'deki müşteriyi alıp tekrar geriden Menderes'e doğru yol aldı. Ben de otobüsümü kaçırdım, 1500 lira para verdim. Otobüs biletim de yandı. Kendisinden şikayetçiyim. Gerekenin yapılmasını istiyorum.

Ürkmez'den otogara her yarım saatte bir dolmuş geçiyor. Sırf para kazanacağım diye gitti müşterileri aldı. Benim de otobüs biletim yandı. Allah'ından bulsun. Özdere çıkış saati 16.20, otogar çıkış saati 19.30. Şoförün ismini bilmiyorum ama gerekli yerlere de zaten şikayetimi bildireceğim. O şoför ceza yiyecek, başka çaresi de yok.

İzmir Minibüsçüler Odası Osmangazi Işıkkent Dolmuşu

Zerrin