Minexpartner Giriş Sorunu Yaşıyorum
21.695görüntüleme

Teşekkürler
Teşekkürler
Minex partner birkaç aydır telefonumda yüklü olmasına rağmen yüklü son 1 haftadır giriş yapamıyorum. Ayrıca benim gibi binlerce kişi mağdur durumda. İnsanları yanıltıyorlar. Madem para kazandırmayacaklar ana paramızı iade etsinler. Bu siteden ve yetkililerinden şikayetçiyim.
Merhaba minex partner uygulamasına giriş yapamıyorum. Yatırım yaptıktan sonra kimlik doğrulama çıktı kimlik doğrulama yaptım resim yükledim öyle kaldı şu an siteye ulaşılamıyor. Lütfen yardımcı olun bir an önce bir çözüm bulunsun artık kafayı yiyeceğim aradan kaç gün geçti
Siteye giriş yapamıyorum. Acil destek istiyorum. Yardımcı olur. Musunuz. Lütfen minex partner sayfasına giriş yapıyordum bugün ihtiyarıyla giriş yapamıyorum. Sürekli error veriyor. Site ye bağlanılamıyor diye yazı çıkıyor. Acil olarak destek istiyorum.
Minex partner giriş yapamıyorum hiçbir şekilde uygulamaya girmiyor eğer bir sorun varsa yazın yoksa site kapandıysa herkese geçmiş olsun artık hiçbir şeye güven kalmadı arkadaşlar. Yani arkadaşlar bütün siteler yalan dolan herkes bildiği işi yapsın bence
Minex partner uygulamasına 14 07 2022 tarihinde giriş yapmak için uygulamaya girdim ve girmekte olduğunuz site tehlikeli uygulamalar içeriyor diye bir yazı çıktı ve hiçbir işlem yapamıyorum. Uygulamaya yüklü olan e posta hesabımı kabul etmiyor kurtarma e postası onaylayın diyor
Minex partner sitesine ulaşamıyorum iyice sarpa sardı amaçları ne bilmiyorum siteyi bir açıyorlar bir kapatıyorlar şimdi de Google bu site güvenli değil diye giriş yapamıyorum güvenirliğini kaybetti iyice ya bu sorunu çözün veya da çıkıp açıklama yapın bu kadar sorumsuz olmayın.
Kimlik bilgilerimi gösterildiği gibi atmama rağmen kaç gündür açılmadı hesaptan ne para çekebiliyorum ne de para yatırabiliyorum. Bununla ilgilenir misiniz minex partnere giriş yapamıyorum hiçbir şekilde paramı da çekemiyorum 48 saat içinde düzenleme gelecek denilmesine rağmen hala aynı.
Minex partner hesabına giriş yapamıyorum konu dahilinde bilgi verir misiniz dünden beri hep bir hata veriyor ve Instagram hesabınızda kapatmışsınız artık ulaşamıyorum sorun nedir nasıl bir çözüme kavuşacak konu dahilinde bir bilgilendirme yapar mısınız
Minex Partner uygulamasına giriş yapamıyorum. Site uyarı veriyor ve sayfa kapanmış görünüyor. Cuma gününden beri devam eden bir durum ve günlük kazanç yansıtmıyor. Sayfada bir güncelleme veya farklı bir durum var ise bilgilendirme talep ediyorum. Acil yetkililerden bir geri dönüş veya açıklama bekli...
Minex partner eyvah bir sorunla çarpıştı diyor ne olduğunu anlamadık sonra mobil erişimden denedim olmadı sonra Wi-Fi'den denedim olmadı bir türlü giriş yapamıyorum. Yinemi bakıma alındı şuna bir çözüm bulunursa sevinirim. Sorunumu çözülmesini arz ederim.
Lütfen minex partner sayfasına daha önce giriş yapabiliyordum ancak bugün giriş yapamıyorum. Sayfa hiç açmıyor. Error 1020- access denied diye bir yazı geliyor. Ever bu bir an önce çözülürse para yatırıp işlemlere başlamak istiyorum. Daha yeni üye oldum 1-2 gün önce. Şimdi siteye giriş yapamadım.