Fırat
11 Kasım 22:25

5137264 numaralı Millenicom abonesiyim. Yaklaşık 2 yıldır Millenicom kullanıcısıyım. 01/10/2024 tarihine kadar internet aboneliğimi taahhütlü olarak 229,90 TL üzerinden kullanıyordum. 24 Eylül 2024 saat 16:08'de gelen mesajda taahhüdümün biteceği ve tarifemin 479,90 TL olacağı bildirildi. Ayrıca, bu yüksek zamdan minimum düzeyde etkilenmem için 3 ay boyunca aylık 80 TL'lik bir indirim yapılacağı söylendi. Ancak 01/11/2024 tarihli faturamda herhangi bir indirim yapılmadığını gördüm. Millenicom'u arayıp aboneliğimi sonlandırmak için başvuruda bulundum. Uzman departman olarak kendini tanıtan kişi, taahhüt verirsem tarifemin 399 veya 393 TL olacağını söyledi. Bu teklifi reddettim. Ardından 6 aylık 70 TL indirim teklif edildi, bunu da reddettim ve iptal başvurumu aldılar. Daha sonra merkezden arayan O**** Bey, taahhütsüz olarak 6 ay 289 TL, geriye kalan aylarda ise 359 TL olarak kullanmam için bir teklif sundu. Tam bu teklifi onaylayacakken, teklifin 11. ay için geçerli olmadığını ve 01/12/2024'ten itibaren başlayacağını belirtti. 482 TL'lik faturayı bir daha ödemeyeceğimi belirterek işlemin iptal edilmesini istedim. Görüşmeyi sonlandırıp Millenicom'u tekrar aradım ve başka bir uzman departmanda iptal başvurusunda bulundum. Uzman departmandaki kişilerin, 24 Eylül 2024 saat 16:08'de Millenicom'un bizzat beyan ettiği 3 aylık 80 TL indirimi uygulamayıp, bir fırsatmış gibi sunmaları ne kadar etiktir? Beyanlarına göre faturam 399,90 TL olmalıydı. Bu durum gayri ahlaki olup, Tüketici Hakları'na şikayette bulunacağımı belirtmek isterim.

Millenicom Müşteri Hizmetlerine Ulaşmak İmkansızdır

Bayram