Millenicom Xdsl Numaramı Öğrenemiyorum

29 Mayıs

Millenicom müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. 17 ile başlayan 10 haneli hizmet numaramı öğrenmek istiyorum. Bu kadar mı zor? Yazıklar olsun, bu kadar kötü, ilgisiz bir firma görmedim. Müşteri hizmetlerine kesinlikle ulaşılmıyor ve problemim çözülmüyor. Acilen çözülmesini istiyorum.

Millenicom Logo
29 Mayıs 02:01

Değerli Müşterimiz, ilettiğiniz talebiniz bizlere ulaşmıştır. Ekiplerimizin sizinle irtibata geçerek destek olacağını belirtmek isteriz. Sağlıklı günler dileriz.

Millenicom Logo
29 Mayıs 10:27

Değerli Müşterimiz Merhaba; Şikayetinize istinaden sistemde kayıtlı iletişim numaranızdan arama sağlanmış ancak ulaşılamamıştır. Konuya ilişkin olarak gün içerisinde tekrar arama yaparak yardımcı olacağız. Hizmetlerimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.

Millenicom Robotlarla İş Halletmeye Çalışıyoruz

1 hafta önce

Millenicom kullanıyorum, hizmet numaramı öğrenmek istediğimi WP destek hattına yazdım, fakat bana müşteri numaramı verdiler. Otomatik cevap sistemli bir destek hattı olduğu için xdsl numaramı öğrenmek istiyorum dedim, fakat yine aynı numarayı verdiler. Müşteri hizmetlerini arıyorum, sadece bot çıkıy...

Millenicom Xdsl Hizmet No

3 hafta önce

Millenicom'a sırf ücreti için geçtim ama pişmanım farklı operatöre geçeceğim ama hiçbir yerde xdsl hizmet numaramı bulamıyorum. Müşteri hizmetlerinden ulaşmak zaten zulüm olmuş hiçbir kanaldan numaramı görüntüleyip taşıyamıyorum.

Millenicom Xdsl Numarama Ulaşamıyorum

12 Ağustos

Millenicom müşterisiyim. Ben aboneliğimi başka operatöre aktaracağım. Ama hizmet numaramı söylemiyorsunuz. İlgili hatlarınızdan konu hakkında bilgi almak mümkün değil. E fatura detaylarında da xdsl hizmet numarasını yazmamaktasınız. Konu hakkında hızlı bir şekilde bilgilendirme istiyorum.

Millenicom Xdls Numarası Öğrenememe

25 Temmuz

Millenicom 5241530 numaralı abonesiyim. Hizmet numaramı (xdsl) öğrenmek istiyorum muhatap bulamıyorum, müşteri hizmetleri diye bir şey yok ulaşmak ne mümkün WhatsApp ® ile bağlanıyoruz hazır mesajlarla cevap veriliyor derdimize çare olmuyor, hiçbir yerde yazmıyor.

Millenicom Hizmet Xdsl Numaramı Öğrenmek İstiyorum

03 Temmuz

Millenicom 5047162 numaralı abonesiyim. Hizmet numaramı (xdsl) öğrenmek istiyorum muhatap bulamıyorum, müşteri hizmetleri diye bir şey yok ulaşmak ne mümkün WhatsApp ile bağlanıyoruz hazır mesajlarla cevap veriliyor derdimize çare olmuyor, hiçbir yerde yazmıyor.

0 Yorum

Cevaplandı