Millenicom Usulsüz Alınan Ücret

22 Mayıs 01:06

Evde internet hizmeti için 28.03.2024 tarihinde Millenicom adlı firmanın müşteri hizmetlerini aradım ve karşı tarafla yaptığımız görüşme neticesinde ayda 259,90 TL (30 TL indirimli) tarife ücreti karşılığında 35 Mbps hızında sınırsız ve taahhütsüz 5 aylık bir paket, ve 510 TL (169,90 TL x 3) üç taksitte ödenecek kurulum ücreti teklif edildi. Daha sonra 30.03.2024 tarihinde kurulum için bir teknik personel gönderildi. Ancak gelen personelin yanında modem bulunmuyordu ve elimdeki eski modem de uyumlu değildi. Sonuç olarak teknik personelden uygun bir modem almak hakkında bilgi aldım ve bana 35 Mbps internet hizmeti alacağımı söyledi. 10.04.2024 tarihinde uygun modemi bağladığımda internet hızının 11 Mbps olduğunu fark ettim. Hemen Millenicom müşteri hizmetlerini arayarak internet hızının düşük olduğunu bildirdim. Daha sonra gelen SMS'lerde sorunun inceleneceği, fakat onarım için ekip evin içinde veya dışında bir müdahalede bulunursa bana 399,90 TL ekstra ücret yansıtılacağı bildirildi. Bu ücreti kabul etmediğimi müşteri hizmetlerine iki defa bildirdim. Birkaç gün sonra Telekom şirketine ait bir ekip geldi ve dışarıda bulunan ankastre panosunda, kendi ifadelerine göre oksitlenmiş olan kablonun uçlarını temizleyip bağlantıyı yaptılar ve internet sorunumuz çözüldü. Ancak ikinci gönderilen faturada 'Bireysel arıza yerinde teknik destek ücreti' adı altında 399,90 TL yansıtıldı ve bu faturayı ödedim. Şunu sormak isterim: Kurulum adı altında hiçbir işlem yapılmadan 510 TL alınıyor, sonra taahhüt edilen 35 Mbps hız yerine 11 Mbps hız veriliyor. Bu hızı düzelttiklerinde ise adı arıza olan ve aboneden usulsüz para tahsil edilen bir durum ortaya çıkıyor. Ben bir emekli olarak 'ucuz olan etin yahnisi yavan olurmuş' sözünü doğrulayan bir durumla karşı karşıya kaldım. Milletimize son olarak şunu söylemek isterim: İnternet hizmeti alacağınız firmaları iyi analiz edin. Mehmet Atilla C*****, Abone Müşteri No: 5462800

Millenicom ile İnternet Çilesi: Kesintiler ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

13 Eylül 10:48

Fatih
20 Ağustos 17:00
Millenicom Hizmet Kalitesi Ve Fatura Sorunu

Millenicom Telekomünikasyon Zam Ve Modem İadesi!

Tmr
05 Ağustos 11:16