Millenicom Müşteri Hizmetlerine Hiçbir Şekilde Bağlanamıyorum.

01 Eylül

Millenicom internet kullanıyorum. Aboneliğimi iptal ettirmek için aradığım 0850 333 0333 numaralı müşteri hizmetleri telefonundan aboneliğim iptal ettirecek bir işlem yaptıramıyorum ve hiçbir şekilde müşteri temsilcisine bağlanmıyorum.

Abonelik açınca gününde dönüş yapılıyor da iptal durumunda neden bekletiliyor. Müşteri hizmetlerine bağlanmak imkansız iptal talebi oluşturamıyorum. Hiçbir şekilde muhatap bulamıyorum. Gereğinin yapılmasını arz ediyorum. Abone no 9641649

01 Eylül 10:34

Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 12 sa 54 dk
Millenicom Logo
01 Eylül 10:51

Değerli Müşterimiz, ilettiğiniz talebiniz bizlere ulaşmıştır. Ekiplerimizin sizinle irtibata geçerek destek olacağını belirtmek isteriz. Sağlıklı günler dileriz.

01 Eylül 10:53

Sürekli bunu diyorsunuz yazmadığım yer kalmadı hiçbir dönüş yok.

Millenicom Logo
01 Eylül 11:20

Merhaba, Değerli müşterimiz, iletmiş olduğunuz şikayet çözümlenmiştir. Sorunun çözümü süresince desteğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Millenicom İnternet İptali Sorunu

Tc Erdinç
1 hafta önce

Millenicom internet kullanıyorum. Aboneliğimi iptal ettirmek için aradığım 0850 333 0333 numaralı müşteri hizmetleri telefonundan aboneliğim iptal ettirecek bir işlem yaptıramıyorum. Müşteri hizmetlerine bağlanmak istiyorum abone no : 5158***.

Millenicom İptal İşlemi İstiyorum

Bilal
2 hafta önce

Millenicom internet kullanıyorum. Aboneliğimi iptal ettirmek için aradığım 0850 333 0333 numaralı müşteri hizmetleri telefonundan aboneliğim iptal ettirecek bir işlem yaptıramıyorum. Müşteri hizmetlerine bağlanmak istiyorum abone no:9799771 lütfen iptal

Millenicom Abonelik İptali Müşteri Hizmetleri

Berkay
3 hafta önce

Millenicom internet kullanıyorum. Aboneliğimi iptal ettirmek için aradığım 0850 333 0333 numaralı müşteri hizmetleri telefonundan aboneliğim iptal ettirecek bir işlem yaptıramıyorum. Müşteri hizmetlerine bağlanmak istiyorum abone no : 5280421 Lütfen

Millenicom Müşteri Hizmetleri İptal Başvurusu

Umman
18 Ekim

Millenicom üyeliğimi iptal ettirmek istiyorum ama beni bir türlü müşteri hizmetlerine bağlamıyor sürekli kopup durduğu için interneti kullanamıyorum bile 0850 333 0333ü aradığımda iptal üyeliğiniz yok deyip yüzüme kapatıyor iptal başvurusunu sitesinden bakıyorum ama bulamıyorum

Millenicom Memnuniyetsizlik, Abonelik Sözleşmesi İptali

Ramazan
11 Ekim

Millenicom internet kullanıyorum. Aboneliğimi iptal ettirmek için aradığım 0850 333 0333 numaralı müşteri hizmetleri telefonundan aboneliğim iptal ettirecek bir işlem yaptıramıyorum. Müşteri hizmetlerine bağlanmak neredeyse imkansız iptal talebi oluşturamıyorum. Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim...

0 Yorum

Cevaplandı