Kaç aydır Millenicom kullanıyorum bu zamana kadar çok iyiydi herkese tavsiye ederdim hatta ama yaklaşık 1 haftadır internette bir sorun var ve müşteri hizmetlerini arıyorum sürekli sorun yok gözüküyor diyor. Geçenlerde zorla artık ikna ettim internetin çekmediğine ve teknik servis yönlendireceklerini söylediler ama ne kimse aradı ne de birileri kapımızı kaldı. Kesinlikle internette sorun var inanın diye hız testi yapıp buraya yazıyorum. Sözde çok hızlı internet kullanıyorum 24 Mbps gibi bir şeydi ama hız testine bakın kötü durumdayım. İnşallah buradan bari Millenicom görür de bir müşterisini daha kaybetmez.