Millenicom İptali Yapamıyorum. Cayma Bedeli İstiyor.

31 Mayıs

Millenicom adıma ait aboneliğin iptalini istiyorum 21.03.2023 te başlattım. İnternette 2 kişi telefondan bağlandığında bile çekmiyordu. 14 günlük süre içinde defalarca aradım. Ancak muhatap bulamadım. Müşteri temsilcisine bağlanamadım. Abonelik iptal seçeneği yok çağrı merkezinde. 15.04.2023 te hatla alakalı bir durumdur belki düzelir diye yazdım. Cevap sorun yoktur oldu. Yine aradım e devletten iptal etmeye çalıştım. Mobil imza ile yapılır şartı konulmuş. Telefon hattım mobil imzaya uygun değil yapamadım. Sonra telefona cayma bedeli 785 TL ödemeniz gerekir diye mesaj geldi. Kullanamadığım internetin kapatma bedelini neden ben ödüyorum. Modemi iade edeceğim zaten Abone no: 5269194 lütfen derhal kapatın yoksa yasal yollara başvuracağım. Bu kadar mağdur edilmez. Madem hattı satarken cayma bedeli yoktur sözü veriliyor ki sözleşmeyi almadan defalarca sordum istediğim zaman kapatabilir miyim diye evet dendi. Konuşulan kayıtlar vardır muhakkak. Şu an sadece bağlı bulunduğu odada çeken yan odaya gidince sanki uzaya gitmişiz gibi hemen kalitesini düşüren yavaşlayan netin ödemesini yapmak zorunda bırakılıyorum. Derhal çözüm bulun yoksa yasal yollarla halledeceğim.

05 Haziran 23:49

Millenicom adıma ait aboneliğin iptalini istiyorum 21.03.2023 te başlattım. İnternette 2 kişi telefondan bağlandığında bile çekmiyordu. 14 günlük süre içinde defalarca aradım. Ancak muhatap bulamadım. Müşteri temsilcisine bağlanamadım. Abonelik iptal seçeneği yok çağrı merkezinde. 15.04.2023 te hatla alakalı bir durumdur belki düzelir diye yazdım. Cevap sorun yoktur oldu. Yine aradım e devletten iptal etmeye çalıştım. Mobil imza ile yapılır şartı konulmuş. Telefon hattım mobil imzaya uygun değil yapamadım. Sonra telefona cayma bedeli 785 TL ödemeniz gerekir diye mesaj geldi. Kullanamadığım internetin kapatma bedelini neden ben ödüyorum. Modemi iade edeceğim zaten Abone no: 5269194 lütfen derhal kapatın yoksa yasal yollara başvuracağım. Bu kadar mağdur edilmez. Madem hattı satarken cayma bedeli yoktur sözü veriliyor ki sözleşmeyi almadan defalarca sordum istediğim zaman kapatabilir miyim diye evet dendi. Konuşulan kayıtlar vardır muhakkak. Şu an sadece bağlı bulunduğu odada çeken yan odaya gidince sanki uzaya gitmişiz gibi hemen kalitesini düşüren yavaşlayan netin ödemesini yapmak zorunda bırakılıyorum. 05.06.2023 tarihinde müşteri hizmetlerinden Rümeysa hanım ile görüşme sağladım. Modemi iade etmek istiyorum dediğimde 10 günlük süre olduğunu ve artık iade edemeyeceğimi bununda sözleşmede yazdığını belirtti. Bende sözleşmeyi inceledim öyle bir ibare yer almadığını belirttim. Konu ile ilgili illaki cihaz parasını ödemem gerektiğini söyledi. İstersem yasal yollara başvurun dedi. Böyle bir ibare yok. Kendisinin konuyla ilgili bilgi sahibi olduğunu düşünmüyorum. Üslubu yaklaşımı kötüydü. 14 günlük cayma hakkım olduğunu biliyorum diye imzaladığım şeyi söyleyip durdu. Cihaz 2 yıllık garantili tüketici olarak elektronik eşyaların garanti süresi içerisinde olup da 10 günlük ibaresi yer almayan belirtilen süre içinde iade edilememesi saçmalık. Bağlantı sorununun olduğunu söylediğimde kolay bağlanıyor siz yapamamışsınız dedi. Burada o kadar insan boşa yazıyor o zaman. Her neyse Millenicom la ilgili yasal yollara kendi çalışanının da isteği üzerine başlatıyorum. Buradan da firma yetkilileri bilmiş olsun. Rümeysa hanıma da çözüm bulamadığı için teşekkürlerimi iletiyorum.

Ek
Ek
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 4 sa 47 dk
Millenicom Logo
31 Mayıs 23:21

Değerli Müşterimiz, ilettiğiniz talebiniz bizlere ulaşmıştır. Ekiplerimizin sizinle irtibata geçerek destek olacağını belirtmek isteriz. Sağlıklı günler dileriz.

Millenicom Logo
01 Haziran 12:34

Değerli Müşterimiz Merhaba; Şikayetinize istinaden sistemde kayıtlı iletişim numaranızdan arama sağlanmış ancak ulaşılamamıştır. Konuya ilişkin olarak gün içerisinde tekrar arama yaparak yardımcı olacağız. Hizmetlerimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.

Esra
02 Haziran 18:30

Bir kere arandım. Çalıştığım için açamadım. Tabi geri dönüş sağlayınca bağlanmak sorunsalı olduğundan tekrar arayıp sorunumu çözmenizi istiyorum.

Millenicom İptal Edilemeyen İnternet

2 hafta önce

Abone No: 5341681 5 Eylül tarihinden itibaren aktive edilen internetten vadedilen 35 Mbps internet tarafımıza hiçbir şekilde sağlanmamıştır. Sürekli daha düşük internet hızı verilmektedir. Bu konu ile ilgili defalarca arıza kaydı oluşturulmasına rağmen çözüm üretilmedi. Müşteri hizmetlerini defalarc...

Millenicom Cayma Bedeli Adıyla Haksız Kazanç Sağlıyor

3 hafta önce

6 Eylül tarihinde Millenicom internet sunucusundan online 5342** hesap numarasıyla yaptığım başvuruyu Kontrat No: 1976** ile 7 Eylül'de iptal ettim ama 253 lira cayma bedeli talep edildi. Ne hizmet aldım ki cayma bedeli talep ediyorsunuz? Modem almadım, internetim açılmadı, kimse gelmedi, ıslak imza...

Millenicom Cayma Bedeli Yok Diye Bir Şey Yok

29 Ağustos

3 gün önce milleni abonesi oldum ve pişman oldum. 0.9 MB hız alıyordum aradım zor bela sonunda e devletten iptal ettim bugün beni arayıp servis bedeli bilmem ne bedeli diye 600 lira cayma bedeli çıkarttılar. Bu durumla kim ilgileniyorsa sorunumu gidermesini istiyorum

Millenicom Cayma Bedeli Yok Diye Bir Şey Yok

2 Yorum

Fikret

Mevduatınızın bulunduğu herhangi bir bankanın mobil şubesinden e devlete giriş yaparsanız mobil imza istemez.

Esra

Deneyeceğim teşekkürler