Millenicom İnternet Bağlantı Problemi, İlgisizlik Ve Fatura Dayatma

Ahmet
15 Ağustos 05:10

İnternet servis sağlayıcım olan Millenicom firması hizmet vermiyor, vermediği hizmeti faturalandırıyor. Nasıl mı? Şöyle: Bir arkadaşımın yönlendirmesi ile Millenicom aboneliği başlattım (bu arada interneti kullanmaya başlamam tam 10 gün sürdü). Daha internetin açıldığı ilk gün, yarım saatte bir internet bağlantısı kesiliyor. Arıza kaydı açıyorum (canlı destek yok çünkü onların seni aramasını bekliyorsun, beni 2 gün sonra aradılar). Teknik ekipten birileri, tek bildikleri şey olan uzaktan modemi yeniden başlatma işlemi gerçekleştiriyor. Başka bir müdahale yok. Sonra 2 gün daha bekletilip yeniden arıza kaydını açıyorum. Aradan 2 gün daha geçip eve Türk Telekom arıza ekipleri geliyor. 'Pop noktanızdaki (mahallemin bir ucundaki internet dağıtım kabini) portunda sorun var, Millenicom teknik ekibe iletin' diyorlar. Evde tek bir müdahalede dahi bulunmadan sadece ölçüm yapıp gidiyorlar. Sorun çözülmediği halde Millenicom firması, sorunun benim evimin içindeki kabloda olduğunu söyleyerek arıza tespit bedeli olan 400 TL civarı bir parayı bana fatura ediyor. Aradan 15 gün geçiyor. Bu süre içinde tekrar tekrar arıza kaydı açıyorum ama yine dönüş yok, yine çözüm yok. Müşteri hizmetleri bu arıza tespit faturasına itiraz edemezsiniz, ödemek zorundasınız diyor. Arıza giderilmediği halde hala fatura ödüyorum ve umurlarında dahi değil müşteri memnuniyeti. Çok pişmanım Millenicom'a geçtiğime.

Millenicom İnternet Hızı Ve Fahiş Fiyatlandırma Sorunu

Ali