Millenicom Firmasının Destek Ve Arıza İçin Ücret Alması

07 Nisan

Yaklaşık 2-3 haftadır internetimde kesintiler ve kopmalar yaşıyordum, kendi bina iç hattımda ve modemimde en ufak sorun yoktu, bunu modem değişerek ve kabloları kontrol ederek anladım, bu sorunu Millenicom firması yetkililerine telefonla ulaşamadığım için WhatsApp ® destek hattına yazdım, orada da bizi hazır cevaplar karşıladı ve arıza kaydı oluşturuldu. Kesinlikle kanlı canlı birine derdimizi anlatamadık, arıza kaydı sonrası telefonuma SMS geldi arıza eğer bina içi hattan kaynaklı ise bana 169 TL ücret yansıyacakmış, buna takiben gelen görevliler bina dışında kendi koydukları hatta ve kutu olması gereken yerde işlem yapıp bina içindeki ne bir modeme ne de bir kabloya kesinlikle dokunmadılar, yani işlem bina dışında ve benimle kesinlikle alakası olmayan yerde kendi bağladıkları kısımda idi, hatta gelen görevliler işlemin bina dışında olduğunu, bununla ilgili ücret yansımayacağını söylediler. Bugün gelen faturama ise bu dedikleri ücreti yansıtmışlar, bu ücretin haksız olduğunu tek ulaşabildiğim yer olan sosyal medya hesaplarından firmaya yazmama rağmen olumuz cevap aldım. Hiçbir firmada olmayan bu uygulamanın kaldırılmasını ve tarafımdan kesilen tutarın iadesini istiyorum. Bu şekilde ancak benim gibi müşterileri firmadan soğutursunuz.

Millenicom Firmasının Destek Ve Arıza İçin Ücret Alması
Millenicom Logo
08 Nisan 11:46
08 Nisan 12:05

Bana cevap vermek için arayan yetkili, tamamen benim dışımda ve benimle alakalı olmayan, alt yapıda ve yetkili firmanın kendi kutusunda olan arıza için alınan ücrete müdahale edemediklerini bildirdiler. Tüm bu şikayeti okuyan ve bu firmadan hizmet almak isteyenler okusun bilsin ki, eğer internette sorununuz varsa kesinlikle birine ulaşamıyorsunuz, size otomatik WhatsApp üzerinden bildirim oluşturuluyor ve buna takiben 169 TL ücret yansıtılıyor, evin içinde ve sizle alakalı olan tek bir yerde işlem yapılmamasına rağmen bu ücreti alıyor ve iade etmiyorlar. Şikayetvar yetkilileri ve tüm okuyucular beni kendi yerlerine koyup düşünsünler. Şikayetiniz altyapı kaynaklı ve Türk Telekom kutusunda dahi olsa bu ücreti iade etmiyorlar. Bu ücreti kendilerine gelir kapısı yapmışlar ve Kesinlikle müşteri şikayetleri dikkate alınmıyor. Ben hakkımı yasal yollarla aramaya devam edeceğim siz yazdıklarımı dikkate alıp ona göre hareket edersiniz.

Millenicom Ücret Ve Kesinti

3 gün önce

İnternet paketim 129 TL olacağı söylenmesine rağmen 182 TL fatura geldi sınırsız pakette nasıl böyle bir şey oluyor sürekli kesintide yaşıyorum mağduriyetim giderilmezse aboneliğimi farklı bir operatöre taşıyacağım. Sürekli kopukluk olmasından sıkıldım.

Millenicom Sokak İnternet Kesintisi

13 Ağustos

3 gündür sokağımızda internet kesintisi yaşanıyor. Yüzlerce kişi bu durumdan mağdur kimsede ilgilenmiyor bütün sokaktaki apartmanlarda bütün dairelerde aynı sorun mevcuttur hiçbir şekilde erişimimiz yok lütfen artık bize yardım edin çok mağduruz 3 gün oldu

3 Yorum

Aras

Kardeşim aynı problemi bende yaşıyorum senden ricam hemen benim yaptığım gibi Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurman böylelikle şikayetçi sayısı arttıkça daha çok ilgi çekecektir.

Ahmet

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurum olumlu sonuçlandı ve tutarın bana iade edilmesine karar verildi. Şimdi bu adil kararın uygulanmasını ve karara göre paramın iade edilmesini bekliyorum. Bakalım firma karar uyup para iadesini ne zaman yapacak.

Ahmet

Hemen başvurdum zaten, CİMER'e de şikayet ettim, teşekkürler.

Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 3 sa 30 dk