Millenicom 239.90 TL Ödediğiniz Faturanızla Sıfır Hizmet

31 Mayıs

Millenicom kadar saçma bir firma daha olamaz. Asla müşteri hizmetlerine bağlanamıyor sadece ses kaydı dinletiyorsunuz Abonelik iptali için ilgili bölümü tuşluyorsunuz İptal kaydınız yoktur diyor. Önce bir kaydımızı yaptırabilsek Zaten olacak. Acil şekilde iptal araması yapmanızı istiyorum. Kaç gündür internet yok. Hadi arızadır yapılır ama muhatap bulamamak kadar saçma bir şey yok.

Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 4 sa 43 dk
Millenicom Logo
31 Mayıs 11:16

Merhaba, ilettiğiniz talebiniz bizlere ulaşmıştır. Ekiplerimizin sizinle irtibata geçerek destek olacağını belirtmek isteriz. Sağlıklı günler dileriz.

Millenicom Logo
31 Mayıs 12:12

Merhaba, Değerli müşterimiz, iletmiş olduğunuz şikayet çözümlenmiştir. Sorunun çözümü süresince desteğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Millenicom Kullanmadığım İnternet İçin Faturalandırma

1 hafta önce

Abonelik iptali için 28 Temmuz 2023' te başvuru yaptım, haftalarca oyalayıp bu arada kullanmadığım internet için fatura oluşturulmuş (fatura tarihi 7 Eylül). Vatandaşı mağdur ettiği için bu kadar çok şikayet edilen, müşterilerinin hakkını yok sayan bu gibi firmaların lisanslarının iptal edilmesi içi...

Millenicom Kullanmadığım İnternet İçin Faturalandırma

Millenicom Abone İptalde Kurulum Ücreti İsteniyor

1 hafta önce

Abonelik iptalde 14 gün içinde cayma bedeli yok denildi. Ben ertesi gün iptal ettirdim. Bir saniye bile kullanmadığım internetten para isteniyor kurulum bedeli yok denilmişti lütfen çözümlensin. .insanları bakın hiçbir cihazla girilmednkü hiç internet olmadı böyle saçmalık olmaz çözüm istiyorum.

Millenicom Abonelik İptal Başvurusu

2 hafta önce

Millenicom internet sağlayıcısı 5118874 numaralı aboneliğimi 3 ay önce iptal talebi ile başvurmama rağmen dondurma işlemi sağlamış ve tarafımın rızası olmadan yeniden aktif hale getirmiştir. Bahse konu aboneliğin derhal iptal edilmesini talep ediyorum.

Millenicom Abonelik İptali İçin

2 hafta önce

Aboneliği mi iptal etmek istiyorum hem de en hızlı şekilde internet çok yavaş ve ödemiş olduğum faturaları tekrar ödememi istiyorsunuz olmaz böyle bir şey kurulum ekibinizin yaptığı kurulum hatasından beni sorumlu bulup benden ekstra para bulunuyorsunuz

Millenicom Abonelik İptali İçin

Millenicom'un 40 TL Pahalıya Satmak İçin İnternetimi 12 Gün Bağlanmadı

4 hafta önce

Millenicom internet sağlayıcısı üzerinden internet almak istedim. TurkNet'ten Millenicom'a geçiş işlemi esnasında sorun çıktı ve Millenicom'a geçiş yapamadım. Yeni abonelik başvurusu yaptım ama altyapım yok denilerek 7 gün bekletildim. Sorunu ben çözdüm kendim Türk Telekom ile görüşüp. Ardından mill...

Millenicom'un 40 TL Pahalıya Satmak İçin İnternetimi 12 Gün Bağlanmadı

0 Yorum