18-gundur-internet-hizmeti-alamiyorum-3.pdf
08 Ekim 16:57

Merhabalar, 20.09.2024 tarihinde internet hizmeti için başvuru yaptım ancak 18 gündür hizmet alamıyorum. Her gün arıyorum, arıza kaydı oluşturduklarını söylüyorlar. Ekip geliyor deniliyor ama dönüş alamıyoruz. Ayrıca almadığım hizmet için bana fatura yansıtılıyor. Bugün bina girişindeki internet kutusuna baktığımda, hiçbir ekibin gelmediğini ve kurulumu yapan kişinin benim kablomu bağlamadığını gördüm. Kablonun boşta durduğunu fark ettim. Günlerdir gelip bir kablo kutuya takılmadığı için internet hizmeti alamıyoruz. Sorunun çözülmesini ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

18-gundur-internet-hizmeti-alamiyorum-3.pdf
10 Ekim 14:53

Hala internetim yok şaka gibi:) Çok büyük altyapı arızası olduğunu söylüyor :) Ama çevremdeki herkesin interneti var bir kabloyu gelip takmak bu kadar zormuş demek ki

10 Ekim 14:56

Ayrıca iptal talebi oluşturdum ve 20 gün suresince 1 MB bile internet kullanamadım benden cayma bedeli olarak 2400 TL isteniyor, hizmet yok haksız kazanç var. Bundan sonraki süreçte Tüketici Hakem Heyeti ile muhatap olursunuz.

11 Ekim 16:39

Hala internetim yok :) Ayrıca daha önce abonelik iptal başvurusu yapmama rağmen bilgim dışında iptalim ''Onayım ile geri çekilmiş'' nasıl oluyor anlamadım? Sırf 14 günlük cayma hakkımı kullandırmamak için bu tarz oyunlara gerek yok. Bugün modemi şirketinize kargoladım ve tüm süreci kayıt altına alıp THH tüm ayrıntıları ile anlatım hakkımı arayacağım.

11 Ekim 16:43

Görüldüğü gibi 1 KB ile internet kullanımı yapılmamış ve buna rağmen fatura çıkarıldı bana...

24 Ekim 14:01

Modem şirkete iade edildi şu an 189 TL tekrardan fatura kesildi, almadığım, bana sunmadığınız bir hizmetin ücreti hala benden alınmak isteniyor, Ya faturamı iptal ederseniz ya da tüm belgeler ile THH başvuru yapağım, Bilginiz olsun.

Nemide
06 Nisan 03:57