Migros Xiaomi Airfryer Davasında Kararı Hiçe Sayıp Süreci Uzatıyor!

10 Nisan
Neslihan'ın Teşekkür Mesajı
“Tarafıma ulaşıp ürünümün teslimatını sağladılar. Teşekkür ederim”

Migros Sanal Marketten Ağustos 2022'de indirimle Xiaomi ® Airfryer satın aldım. Ertesi gün sebep belirtmeksizin siparişimi iptal etti. Bende Tüketici Hakları'na başvurdum. Haklı bulundum. Sonrasında Migros kararın iptali in beni dava etti. Gerekli evrakları mahkemeye sunduktan sonra mahkeme benim haklı olduğuma ve ürünün bana verilmesine kadar verdi. Fakat Migros son 3 aydır beni geçiştirip ellerine evrak ulaşmadığını, devam eden bir hukuk süreci diye beni geçiştiriyorlar. Dava sonuçlandı bahsettikleri gibi bir dava süreci yok. Bana gelen karar tebliğini mail olarak ilettiğim halde 'ilgili departman inceliyor. Sonuçlanınca sizinle iletişime geçeceğiz' cevabı alıyorum. Mahkeme kararını hiçe sayıp süreci uzatarak beni vazgeçirmeye çalışıyorlar. Migros kocaman market ® zinciri diyerek güvenerek alışveriş yapıyoruz fakat gördüğümüz muamele çok rahatsız edici.

Migros Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 59 dk 38 sn
Migros Logo
10 Nisan 12:00
25 Nisan 23:27

Güncelleme, şikayetmi yazdığım gün Migros müşteri temsilciliğinden arandım ve açıkçası oldukça heyecanlanmıştım bu sürecin biteceği konusunda fakat nerede... 'sizi anlıyorum, evet haklısınız, ilgili arkadaşlarıma konunun aciliyetini iletiyorum.' gibi benzer cevaplar aldım. Konuştuğum her temsilci aynı şeyi söylüyor zaten. Açıkçası artık doğru söylediklerini ya da bir çözüme ulaştıracaklarını zannetmiyorum. Beni oyalayarak vazgeçirmeye çalışıyorlar. Fakat kendileri mahkemeye taşıdı ve o sürecin mental ve maddi süreciyle uğraşmak zorunda kaldım. Türkiye Mahkemesinin beni haklı bulduğu süreçte bu kadar aylardır görmezden geliniyor. Mahkeme kararının bir hükmü mü yok, yoksa büyük bir kurum olmanın avantajlarını mı kullanıyorlar bilmiyorum. Eminim benim aleyhime bir karar çıksaydı ertesi gün bedelini ödemiş olurdum. Yıllardır Migros gibi köklü ve büyük bir firmadan güvenle alışveriş yapabileceğimin hissiyle alışveriş yaparken o güven tamamen kırılmış Hayal kırıklığına uğramış bulunmaktayım. Benimle aynı süreci yaşayan var mı? Neler yaptınız?

25 Nisan 23:38

Sevgili Migros, lütfen işlemlerin tamamlanması konusunda bana yardımcı olun ve çözüm için benimle iletişime geçin. Defalarca müşteri temsilcisi arkadaşları aradım. Defalarca. Lütfen artık bu sorunu çözelim.

17 Mayıs 14:34

Merhaba, Migros tarafıma ulaşıp ürünümü dün itibari ile tarafıma ilettiler. Teşekkür ederim.

17 Mayıs 14:35

Tarafıma ulaşıp ürünümün teslimatını sağladılar. Teşekkür ederim

Migros Sanal Market Sipariş İptali

3 hafta önce

Migros Sanal Market üzerinden 180081425 sipariş numaralı Xiaomi Air fyer ürününü 799 TL den sipariş verdim. Firma siparişimi hatalı fiyat girildiği nedeniyle iptal etti. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum, Migros itiraz etti fakat mahkeme ürünün bana 799 TL den verilmesi için karar verdi. Konuyla il...

Migros Sanal Market Ücret İadesini Yapmıyor

21 Ağustos

296536383 numaralı Migros Sanal Market siparişimde 8-10 adet yumurta kırık geldi diye 3 ağustosta iade ettim. Kurye tarafımdan teslim aldı. Günlerdir ücret iadesini bekliyorum. 7 iş günü içerisinde iade olur dedi temsilcileriniz en son konuşmamda 14 ağustosa kadar bekleyin yatmazsa iletişime geçin d...

1 Yorum

Tugba

Merhaba, sizinle aynı mağduriyeti yaşıyorum inşallah bu ayıplarından dönerler, hakkınızı alırsınız hukuk çiğnemek nedir ya. Tam 1 yıldır beni de oyalıyorlar. Şimdi arayacağız cuma arayacağız 15 gün içinde diye diye asla aramadılar. Ben mahkemeye vermedim demek ki amaçları buymuş ayıp ya, eğer hala mahkeme hakkım varsa bende yasal yoldan şikayetçi olma taraftarıyım, bilginiz varsa ya da bilgi sahibi olan, benimle de iletişime geçebilir mi lütfen.

Migros Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı