Migros Ücret İadesi Eksik Yapıldı!

Özge
21 Eylül

23.09.2023 de Migros dan vermiş olduğum bir sipariş vardı. Siparişte çoklu hataürün (şişmiş köfte paketi, siparişimden farklı Haribo ® paketleri, kampanyaya dahil edilmemiş diğer ürünler) olduğu in ürünleri geri iade ettim. İade surecinde 2 gün uğraştım. Şimdi de geriye ücret iadesi için uğraşıyorum bir aydır 570 TL ücret parça parça geri iade edilmeye başlandı ilk 17 TL si şimdi de 236 TL yansıdı. Müşteri hizmetlerini kaç kez aradım ama çözüm falan yok. Düzenli olarak alışveriş yapıp çevreme öneren birisiydim. Ama bundan sonra asla Migros tamamen pişmanlıktır.

Migros Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 53 dk 7 sn
Migros Logo
21 Eylül 22:00

Migros Sanal Eksik Ürün

Ayşe
22 Temmuz
"İlginiz için çok teşekkürler, bankadan kaynaklı bir süreçmiş"

Migros Et Ürün Teslimatı Sorunu

Ali
13 Temmuz
"Müşteri temsilcisine özellikle teşekkür ederim. Sorunu koşa sürede çözerek bilgilendirdi"

Migros Kötü Ve Bilinçli Ayıplı Ürün

Nigar
11 Temmuz

07-07-2023 tarihinde Mersin Anamur'da sanal marketten rulo köfte sipariş verdim ve sipariş geldi. Kıyma nın görünüm pek hoşuma gitmedi ama emin olamazsın bakmakla. Benim köftem meşhur dur yazlıkta ki komşularla sözleşmiştik 2,3 kg aldık. Köfte için 1,5 gün uğraştım çok iyi oluyor diye ama nafile çok...

0 Yorum

Migros Şikayetvar üye markasıdır