Selda
02 Ağustos 21:28

Sipariş no: 479024915 2 Ağustos 2024 saat 17:51'de verdiğim sanal market siparişim 19:00-21:00 saatleri arasında teslimat seçenekli oluşturdum. Saat 19:00 olduğunda siparişimin yola çıktığı hakkında mobil bildirim alıyorum, bekliyorum fakat gelen yok saat 19:31'de siparişimi teslim edildiği hakkında kurye güncelleme geçiyor fakat ne gelen var ne de arayan. Verdiğim sipariş 516,58 TL olmasına rağmen gramaj farklarından ve eksik ürünlerden dolayı eksik teslim edileceği hakkında teslim edildiği mesajından sonra bir bildirim alıyorum. Siparişimi normal şartlarda eksik ürün olduğunda beni arayarak ya tamamının iptalini ya da eksik ürünlerle teslimatını seçme hakkım oluyor bu teslimatta böyle bir aranma gerçekleşmemiştir. Ayrıca kurye siparişimi saat 20:00'da getirmiştir fakat ben tüm ürünlerin iptalini zaten saat 19:31'de iletilmediği için canlı yardımdan talep ettim. Saat 21:00'da talebimle ilgili hala bir gelişme kaydetmedikleri gibi sadece kendilerinden kaynaklı eksik siparişin iadesi bankam da beklemektedir ürünlerin tamamının en kısa sürede iade olmasını talep ediyorum. Bu şekilde Migros değil de evimin dibindeki Carrefour'dan alışveriş yapmaya kendi kendilerini itiyorlar. Marka ve müşteri memnuniyeti sıfır. Paramı şu an kendi bünyelerinde bekleterek başka yerden sipariş vermemi engelliyorlar. Bununla ilgili sadece iade ile kalmayıp hakkımın kendilerinde tutulmasından dolayı daha fazlasını talep ediyorum. Beni mağdur ettiğiniz için başka yerden de bu saatten sonra sipariş geçemiyorum.

03 Ağustos 10:22 (Şikayetten 12 saat sonra)
Selda
03 Ağustos 13:18

Bir de ben mi döneceğim size saka misiniz? Zaten en az 5 kez arayarak uğraştım ama dönüş alamadım da buraya şikayet ettim.

Eksik Ürün Teslimatı Ve Bilgilendirme Eksikliği

Esma