Migros 'tan Aldığım Ürün Bozuk Çıktı

07 Haziran
Tc Nesrin'in Teşekkür Mesajı
“Şikayet var çok teşekkür ederim 1 saatten kısa sürede çözdüler”

Karpuz çürük çıktı. Migros'tan aldığım sanal marketten pazar günü aldım. İade alacaklarını söylediler, fakat 2 gün geçti. Saklamamı söylediler. Saklayıp herhalde her yeri sinek sarsın. Akbatı Migros 5m numarasını verdiler. Telefona bakan yok, sipariş verirken iyi ürünün arkasında kesinlikle durmuyorlar Migros.

Migros 'tan Aldığım Ürün Bozuk Çıktı
Migros Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 59 dk 37 sn
Migros Logo
07 Haziran 10:00
Tc Nesrin
07 Haziran 10:06

Defalarca numarayı aradım çözüm nasıl olacak gelip halen ürün alınmadı sipariş verirken iyi Akbatı mağazanızdan aranılmadım Migros'tan urunu ücretini istiyorum karpuz resmen sineklendi artık evim koktu bir de saklayın diyorlar dalga geçer gibi

Tc Nesrin
09 Haziran 21:18

Şikayet var çok teşekkür ederim 1 saatten kısa sürede çözdüler

Akbatı Migros Teslim Edilmeyen Ürün

28 Temmuz

Migros sanal market rezilliği Çalıştığım iş yerine 4 adet kola siparişi verdim fakat Migros Akbatı şubesi isteğime uymayarak getirmedi. Haber bile vermediler. Ürünleri teslim aldıktan sonra sadece 2 adet kola olduğunu söylediler. Alternatif bir çözüm sunmadılar. Her siparişte farklı bir sorun var. H...

Migros Siparişim Gecikti Mağdurum

2 saat önce

Öğlen verdiğim sipariş gece oldu hala elime ulaşmadı. Kaç defa müşteri hizmetini aradım canlı yardıma bağlandım hepsi oyaladı bunun başka açıklaması yok Migros güvenirliğini kaybetti bir daha asla güvenilmez mağdur ediliyor ve hiçbir türlü sorun çözülmüyor

Migros Yemeğin Kuryesi Yok

2 saat önce

Migros yemekten sipariş verdim, 2 saat oldu hala yola bile çıkmadı, restoran beni aradı Migros kurye göndermiyor diye belirtti, yemeğin hazır olmasına rağmen kurye göndermiyorlar dedi, madem siparişi teslim edemeyeceksiniz 20-30 dakika teslimat süresi vermeyeceksiniz.

Migros Sanal Market Şarköy Kullanılmış Ürün Teslim Etti

3 saat önce

Migros sanal marketten 320636501 numaralı siparişimdeki şemsiye 4-5 yerden kocaman yırtıktı ve üzerinde etiketsiz geldi. Ürünün kullanılmış olduğu belliydi ayrıca aynı siparişimdeki parfüm şişesinin içindeki parfüm yarımdı XL beden t-shirt sipariş etmiştim başka beden gönderilmiş diğer ürünlerim gel...

Migros Sanal Market Teslimat Problemi

3 saat önce

Migros sanal marketten verdiğim sipariş 28 dakika teslimat göstermesine rağmen 1,5 saat gelmedi ve hala beklemekteyim. Canlı destek veya telefon hattından hiçbir şekilde bağlanamıyorum. Para verip bir de mağdur oluyoruz. Canlı destek hattına defalarca yazmama rağmen hiç dönüş olmadı.

0 Yorum

Migros Şikayetvar üye markasıdır