Emrah
10 Eylül 10:33

Geçen hafta boyu bölgeme özel yayımlanan indirimi siparişimi getiren Forum Migros mağazası sanal markete ürünleri açmadığından alamadım. Durumu Migros müşteri hizmetlerine bildirdim dönüş yapanda olmadı. Mağazadan gel al şeklinde var olan ürün sanal satışa kapalıydı. Ya indirim yapıyorsanız ürüne yok çekmeyin ya da indirim yaptık demeyin.

10 Eylül 13:40 (Şikayetten 3 saat sonra)
Emrah
10 Eylül 13:44

Ben ulaştım çözüm olmadı. Görüyorum ki Migros bir telefon açmaya tenezzül etmiyor. Bu şekilde daha çok müşteri kaybedersiniz

Emre

* siparişi veriyorsun, eksik geliyor ve bunu fişten düşmüyorlar. Parasını sizden alıyorlar. Her siparişte poşetleri tek tek kontrol etmeniz ve tam gelmiş mi diye bakmanız gerekiyor. Ardından fişle karşılaştırma yapmalısınız. Çünkü tam olarak eksiksiz teslim edildiğini ben görmedim ne yazık ki ve getirmedikleri ürünün de parasını alıyorlar. Sadece bu değil. Benim cumartesi günü siparişim gelmedi ve teslim edildi yazıyor. Paramı hala geri vermediler. Müşteri hizmetleri ve sosyal medya ekibi kötü ötesi. Şikayet yazıyorsun 10 günde dönen olmuyor. * gibi bir hizmet anlayışı var, müşteriye saygı yok, kesinlikle pişman olursunuz girmeyin.

Hürü
28 Ağustos 17:31