Migros Sanal Marketten Gelmeyen Siparişler

05 Ekim 2022
Sabiha'nın Teşekkür Mesajı
“Migros müşteri hizmetlerine sorunun çözümündeki yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederim.”

2 Ekim pazar günü 45 dakikada teslimat garantisi ile Migros sanal marketten sipariş verdim. Ürünler iki buçuk saat sonra eksik, son kullanma tarihi geçmiş ve geçmesine 1 ay kala şeklinde teslim edildi. Müşteri hizmetlerini hemen aradım. Ürünlerden birisinin stokta olmadığı, diğerlerini teslim edeceklerini ve tarihi geçmiş ürünleri gelecek olan arkadaşa iletmemi söylediler. Bugün Çarşamba, tam 4 akşamdır evde ürünleri bekliyorum. Bu yüzden planda yapıp dışarı çıkamıyorum.

Müşteri hizmetleri aradığımda ürünleri yollayacaklarını söylüyor. Bugün birisi arayıp ücretin kredi kartına iki hafta içinde yükleneceğini söyledi. Israrla ürünleri istiyorum dedim. Tamam denildi bugün de ürünler gelmedi. Stokta olmayan ürün hâlâ sepete 4 gündür atılıyor, nasıl oluyor anlamıyorum. 45 dakika da teslimat garantisi ile aldığım ürünler 4 gündür gelmiyor ve bunun için fazladan para aldığınız halde gelmiyor. Normal sipariş versem 1 ay mı bekleyecektim bilmiyorum.

Ürünler son kullanma tarihi geçmiş ve tarihi yakın geliyor. Ve ben sizin hatanız yüzünden günlerdir evde beklemek zorunda kalıyorum. Sanal marketten yıllardır sipariş veriyordum ama hiç bu kadar özensiz bir durumla karşılaşmadım. Market 10 dakikalık yürüme mesafesinde ama ürünler 4 gündür gelmiyor.

Migros Şikayetvar üye markasıdır
Sabiha
07 Ekim 2022 17:12

Migros Uygulaması Görünürde Çalışıyor

27 Kasım 2022

İlk defa Migros uygulamasını kullanarak sipariş verdim. Keşke dur yapma diyen biri olsaydı yakınımda. Defalarca sayfayı yenilememe rağmen "stokta var" görünen ürün ben siparişi verdikten sonra "stokta yok" olarak belirdi. Neyse ki "eğer istediğim ürün yoksa başka bir alternatifini ekleme para iadesi...

23 Ağustos

Migros üzerinden yapmış olduğum 117 TL'lik alışverişe 140 TL ödeme alındı. Müşteri hizmetlerine durumu yazdığımda stokta ürün olmadığından ön provizyon olarak çekiliyor diye açıklama yapıldı. Ancak stokta olmayan ürünü satışa açamazsınız ve ekranda ödenecek tutar ne ise o tutarı çekebilirsiniz. Ayrı...

Migros Sanal Market Eksik Ürün Gönderimi

15 Haziran

Migros sanal market üzerinden yaptığım alışverişte 2 al 1 öde kampanyası olduğu için aldığım 2 adet toblerone çikolatadan biri bana teslim edilmemiştir. Sebep olarak stokta kalmadığı iletilmiştir. Stoğu olmayan ürün nasıl sepete ekleniyor. Ek olarak gönderilemiyorsa arayıp bilgilendirme yapılması ge...

0 Yorum

Migros Şikayetvar üye markasıdır