Migros Sanal Market Ürün Stoğu Ve İade Sorunu

10 Haziran
Gizem'in Teşekkür Mesajı
“Mağaza müdürü beyefendi çok kibardı. Kendisine çok teşekkür ediyorum, sorunu kısa zamanda çözdü.”

276257258 numaralı Migros sanal market alışverişini yaptığım ürünlerin stoğu vardı fakat tarafıma eksik ürün gönderildi ve bununla ilgili bilgilendirilmedim. Müşteri hizmetlerini aradığımda ürünlerin stoğunun olmadığını söylediler. Aldığım marketten bana ürünlerin stoğu yok iptal ediyoruz denmedi. 5 adet olarak aldığım ürün 3 adet olarak gönderildi. Ücret iadesi kartıma ne zaman yansıyacak?

Migros Logo
10 Haziran 17:30
Migros Logo
12 Haziran 16:05

Sayın Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İlettiğiniz konu ile ilgili vermiş olduğunuz numaradan size ulaşamadık. Bize 0850 200 40 00 nolu Müşteri İletişim Merkezi hattımızdan ulaşabilirsiniz. Teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Migros Ticaret A.Ş Kurumsal İletişim

Gizem
14 Haziran 14:48

3 gün önce

Merhaba 20.09.2023 tarihinde Sanal Market üzerinden sipariş oluşturdum fakat sonrasını iptal ettim yaklaşık bir gün oldu hala param banka hesabına iade edilmedi. Üstüne ikinci sipariş oluşturduğum da gramaj farkından dolayı bir ücret iadesi daha yapılacaktı. Fakat oda yapılmadı lütfen gereğini yapın

5 gün önce

Migros sanal marketten yaptığım alışverişte ürün stokta yok gerekçesiyle ürünümü iptal edildi. Ertesi güne ücret iademin yapılacağı söylendi ancak üç gündür ücret iadem yapılmıyor. İletişim yetkilisi ile görüştüğüm de Banka kaynaklı bir sorun olduğu söyleniyor. Ancak bankayla görüştüm herhangi bir ö...

Migros Sanal Market Ücret İptali Yapmıyor

5 gün önce

Migros sanal marketten yapmış olduğum 193 liralık Alışveriş iptal edildi ve ücret iadesi olarak hesabıma 1 lira yatırıldı aradığımda ise hala sürecin çözülmediğini ilettiler. Yaklaşık 20 gün oldu çözülen sorun yok. Kendilerinden ücret iademi yapmalarını bekliyorum.

2 hafta önce
"Şikayet var iletişimini sağlayan görevliniz hanımefendi haricinde benimle iletişime geçen tedarikçi Çekmeköy şube çalışanlarından ve sanal market görevlisinden süreçte hiç memnun kalmadım. Şikayet var yetkilinize teşekkür ederim. Diğer elemanlarınızın denetimi uygun olabilir."

22 Ağustos

21 Ağustos 2023 tarihinde saat 15:25'te Migros sanal market üzerinden mağazada teslim al seçeneği üzerinden İzmir Karabağlar Çamlık mağazasından ertesi gün teslim almak üzere 1 adet Familia Plus kağıt havlu 16'lı, 1 adet Familia Plus natural 40'lı tuvalet kağıdı sipariş ettim ve ürünlerimin parasını...

0 Yorum

Migros Şikayetvar üye markasıdır