Migros Sanal Market Parasını Ödediğim Eksik Ürünü Hala Getirmedi
551görüntüleme

Migros sanal market şikayetimi gördüğü halde defalarca aramama rağmen hala bir çözüm sunmadı kimseye tavsiye etmiyorum

Sanal marketle defalarca görüşmeme rağmen hala eksik ürünü teslim etmediler acil teslim edilmesini bekliyorum
Migros sanal marketten 21.11.2020 tarihinde birkaç parça ürün sipariş ettim ürünlerden Kotex ürün ellerinde yokmuş arayıp Bilgi vermeden iptal etmişler, sade ekmek istediğim halde kepek ekmeği göndermişlerdir neyse bunlar çok önemli değil ancak 27.90 tutarında Febreze Aerosol ürünün parasını ödediğim halde ürün teslim edilmedi. Ben poşetleri kontrol edene kadar kurye gitti müşteri hizmetlerini aradım yarın ilk iş günü size dönüş sağlanacak denildi fakat arayan olmadı farklı günlerde 2 kez daha aradım şikayetiniz kayıtlı aciliyetini bildiriyorum en kısa zamanda dönüş sağlanacak şeklinde cevaplar verildi ancak 8 gün oldu hala ne arayan var ne de ürünü getiren. En kısa sürede ürünü veya paramın iadesini ve mağduriyetimin acilen giderilmesini talep ediyorum. Bu sorun çözülmeden Migros'tan alışveriş yapmayacağım. İyi günler