Migros Sanal Market Mağduriyeti

16 Kasım 2021

Migros sanal markette hem siparişim onaylanmadı hem karttan paramız çekildi hem de 2 gündür ne sipariş var ne para iadesi😡Böyle mağduriyet mi olur neyi çözemiyorsunuz bu kadar köklü bir firma dedik keşke yapmaz olaydık. Müşteri hizmetleri durmadan dönüş sağlayacağız deyip geçiştiriyor. Bu iş 1 dakika'lik iş bu kadar uzatmanın anlamı nedir.

Migros Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 59 dk 38 sn
Şeyma
16 Kasım 2021 18:42

Moneypay üzerinden yapılan işleme ait ödeme gerçekleşmesine rağmen siparişim oluşmadı.

Migros Logo
17 Kasım 2021 09:06

Migros Online Alışveriş Eksik Ürün

6 saat önce

Migros Hemen'den online sipariş verdim. Ürün eksik geldi. Müşteri hizmetleri, canlı destek, WP destek her yeri aradım. Size dönüş yapacaklar deyip 5 saattir cevap veren olmadı. Para iadesi yapılmadı. Ancak size dönüş yapacaklar üzgünüz vs vs. Kurye deseniz ayrı dünya.

Migros Hemen Para İadem Aylardır Yapılmadı.

1 gün önce

21.07.2023 tarihinde Migros hemen uygulaması üzerinden (sipariş numarası 291537215) aldığım Talya marka vitamin ürünün (30 gün kullanılması gereken ürün) SKT 2 gün kaldığını fark ettiğim için iade ettim. Müşteri hizmetlerini defalarca aramama rağmen hala para iademin tamamı yapılmadı. Alay eder gibi...

Migros Sanal Market Ücret İadesini Yapmıyor

2 gün önce

Migros sanal market 2 adet siparişimi iptal ettiler. Ücretini geri ödemiyor. Bir tanesi 194 lira diğeri 98 lira olan siparişimin ikisini de ödemediler. Defalarca müşteri hizmetlerini aradığım halde bana iade ettik bankanız tarafından yansıyacaktır diye mesaj alıyorum bankayı aradığımda iade gözükmüy...

1 Yorum

İrfan

Bende üç gündür bekliyorum. En kısa sürede çözülecekmiş.

Migros Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı