Migros Personellerin Geç Saate Kadar Çalışması

Halil
23 Eylül

Benim eşim de Migros'ta çalışıyor, ancak bu mağaza sayımlarında gece 2 veya 3 gibi çıkıyorlar. Sonuçta herkesin bir ailesi, evi ve çocukları var. Bununla ilgili bir iyileştirme olmasını mümkün mü? Geç kaldığında ulaşım imkanı yok, dolmuş yok. Gece yarısı bir bayan olarak çok tehlikeli bir saat. Bu durum sadece benim eşim in değil, tüm çalışan bayanlar için geçerli bir şikayetim var ®. Aynı zamanda önerim, tüm çalışan bayanlar için teşekkürler.

Migros Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 53 dk 7 sn
Migros Logo
23 Eylül 09:56

Migros Aldığım Et Kötü Çıktı

İbrahim
3 gün önce

Aldığım kuzu kuşbaşı et çok sertti ve içerisinden kemik parçaları çıktı. Ayrıca, yenilmeyecek sinir gibi şeyler vardı içinde; hiç memnun kalmadım. Gerçekten çok yazık, böyle köklü bir firma olarak lütfen satılan ürünlerinizi ve kasap personelinizi kontrol edin.

Migros Eksik Ürün Ve Kötü Müşteri Hizmetleri

Necati
1 hafta önce

19 Kasım'da almış olduğum ürünler içerisinde bulunması gereken süzme yoğurt tarafıma ulaşmadı. Defalarca kez bu durumu bildirmeme rağmen, bir gün sonra beni arayan ş*** isimli bir personelin tavrı son derece rahatsız ediciydi. Bu deneyimden ötürü, söz konusu firmayı bir daha tercih etmeyeceğim.

Migros Personel Ve Etiket Eksikliği Mağazalarda Ki Düzensizlik

Barış
1 hafta önce

Migros ticaret mağazalarında reyon görevlisi sayısı neden bu kadar az anlamıyorum. Bir şey soracağız define arar gibi reyon aralarında personel arıyoruz. Etiket eksiği çok fazla. Ürün fiyatları bir çok üründe piyasanın üzerinde. Reyonlar fazla karışık geliyor bana. Göz yoran bir hali var. Çoğu mağaz...

Migros Mağaza İçinde Personeline Bağıran Sorumlu

Orçun
2 hafta önce

Muğla Ortaca Dalyan Migros şubesinde 16.11.2023'de mağaza içinde müşteriler varken muhtemelen mağaza sorumlusu olduğunu düşündüğüm bir bayan, aniden personellerine bağırmaya ve hakaret etmeye başladı. Bu olayı kesinlikle Migros'un kurumsal kimliğine yakıştıramadım. Mobbing yapan yetkiliniz hakkında ...

Özlem
2 hafta önce

Migros mağazasında çubuk krakerler ambalajlı açılmamış paket olmasına rağmen rutubet mi nem mi çürüme mi biz anlam veremedik. Ve birkaç paket öyle satışta. O kadar çalışanlar hiç mi kontrol etmiyor. Bir personelin dahi dikkatini çekmedi mi? Pes dedirten davranış.

0 Yorum

Migros Şikayetvar üye markasıdır