Migros Hemen Yanlış Ürün Getirdi

04 Haziran
Hüseyin'in Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü teşekkür ederim”

Migros hemen yanlış ürün getirdi ve ücret iadesi yapmadı, 23 TL lik ürün getirdi. Yanlışlıkla fakat 40 TL lik ürün parası aldı, benim almış olduğum ürün Calve ® barbekü sosuydu onun yerine tat barbekü sosu göndermişler hem de fiyat iadesi yapmadı. Lar hem gramaj olarak düşük hemen fiyat olarak düşük bir ürün gönderilmiş, hatanın telafisini istiyorum

Migros Logo
04 Haziran 16:30
Hüseyin
08 Haziran 15:14

Sorunum çözüldü teşekkür ederim

7 saat önce

Bugün pazar ve kahvaltı yapacağım ama hemen'de eksik ürünler göz dolduruyor. En önemli ihtiyaçlar ekmek ve yumurta. Eğer bulunurluk sağlanamıyorsa hemen açılmasın mağazalarda lütfen. Mağdur oluyoruz ekmek ve yumurta yok ya en basiti şaka gibi gerçekten

Migros Hemen Ürün Eksikliği

Migros Hemen 13 Gündür Paramı İade Etmiyor.

6 gün önce
"16 gün sonra paramı iade edip beni o kadar uğraştırsanız da, müşteri temsilci heyetinizdeki birçok işbilmeze rağmen bazı işini yapan yetkililere teşekkür ediyorum."
Migros Hemen 13 Gündür Paramı İade Etmiyor.

Migros Marka Süt Bozuk Çıktı

6 gün önce

Akhisar Migros hemen den 12/9/2023 tarihinde #313283917 no ile sipariş etmiş olduğum Migros tam yağlı sütten 2 tanesi bozuk çıktı, ambalajı şişmiş tadı ve çok acı idi. Müşteri hizmetlerine şikayet ettim ne bir çözüm ne de geri dönüş oldu. Sorunun çözümünü talep ediyorum

0 Yorum

Migros Şikayetvar üye markasıdır