Migros Hemen Eksik Ürün

01 Ocak

Migros Hemen'den 222334752 sipariş no ile yaptığım alışverişte iki adet Pınar sucuk vardı biri gelmedi. Müşteri hizmetlerini aradım kayıt oluşturdum yaklaşık 4 saat geçmesine rağmen herhangi bir dönüş yapılmadı. Satarken hemen ilgilenirler, eksik ürün olmasına rağmen ilgilenmiyorlar ben ürünümün bir an önce adresime gelmesini talep ediyorum ve mağduriyetimin bedelinin ödenmesini istiyorum.

Migros Hemen Eksik Ürün

02 Ocak 13:32

Migros müşteri memnuniyeti ile kısaca yazacağım kesinlikle çözüm sunacak bir yetkili yok ürünün eksik gönderilmesi ile ilgili paylaşım da bulundum bunu tam 24 saat olmasına rağmen çözemediler yetkili kimse aramadı müşteri olarak mağdur olup bir de biz uğraşıyoruz

Migros Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 59 dk 42 sn
Migros Logo
01 Ocak 19:12

Sayın Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İlettiğiniz konu ile ilgili vermiş olduğunuz numaradan size ulaşamadık. Bize 0850 200 40 00 nolu Müşteri İletişim Merkezi hattımızdan ulaşabilirsiniz. Teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Migros Ticaret A.Ş Kurumsal İletişim

Murat
02 Ocak 13:28

Kesinlikle geri dönüş yapmadılar kesinlikle ilgilenmediler firma benim bir sucuk ile zengin olur artık

Murat
03 Ocak 23:55

Sonunda gönderdiler ama mağduriyetim yanıma kar kaldı

Migros Siparişi Getirmeyip Kartımdan Para Çektiler

6 saat önce

Migros yemekten saat 18.22 da sipariş verdim iki saat geçtikten sonra öğrendim ki teslimat adresi dışı olduğumuzu ve siparişi getirmeyeceklerini. Ki daha bir gün önce siparişi getirdiler. Ayrıca bunu da kendi çabamla öğrendim. Herhangi bir arama olmadı. Aç aç beklediğimle kaldım. İptal bilgisi geldi...

Migros Sanal Market Eksik Ürün Gönderdi. Ürün Teslimatı Yapılmadı.

7 saat önce

30.09.2023 tarihli sanal market uygulaması üzerinden 9:30-11:30 teslimat saatli 320413725 teslimat numaralı siparişim içerisinde yer alan Dr. Oetker marka 2 paket 4'lü Pizza siparişim teslim edilmedi. Ürünlerle ilgili işlem yapılmış kasadan geçmiş teslimat fişine ürün eklenmiş ancak sipariş poşetine...

Migros Sanal Market Çalışanları

9 saat önce

Migros sanal market alışverişlerimde özellikle son zamanlarda sürekli sıkıntı yaşıyorum ve artık gerçekten bu son alışverişim. Dün verdiğim siparişimde acil olan ürünümün başka araçta kaldığını getireceklerini söylediler. Kaç defa müşteri hizmetlerini aramama rağmen ürün hala adresime ulaşmadı.

Migros Market Kupon Oyunu

10 saat önce

Dikkat! Migros kupon yanıltması! Yapıyor. "30 TL kupon hesabınızda" diyerek, e-mail adresime mail atmışlar. Kuponu kullanmaya çalışınca da, uygulama kuponu tanımıyor ve hata veriyor. 1 saat uğraştım, en son müşteri hizmetlerini aradım. Oradan aldığım yanıt ise şöyle "kupon belli sayıda veriliyor, ku...

0 Yorum

Migros Şikayetvar üye markasıdır