Migros ile ilgili
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Ertan 28 Mart 23:13
videoplayer-icon

Migros sanal market üzerinden Migros çekirdek aldım. Bu akşam 28.03.2023 tarih Türkiye Hırvatistan maçı var. İzlerken açıp yiyeyim dedim. Biraz yedim. Sonra yerken çat diye dişim kırıldı. Paketin inden tahta çıktı. Dişimden oldum. Sizden maddi manevi diş fiyatlarını göz önünde bulundurarak çözüm bulmanızı talep ediyorum.

Migros Logo
Migros28 Mart 23:30
Ertan29 Mart 09:58
Migros Çekirdeğin İçinden Cisim Çıktı

+908502004000 bu numaradan dönüş yaptılar iade alabilirim denildi. Paketin içinden çıkan tahta parçasını saklayacağım. Müşteri hizmetleri alışveriş çeki teklif etti. Bunu ancak diş yaptırma fiyatlarını araştırıp ona göre mantıklı miktarda çek verilirse kabul edebilirim.

Ertan30 Mart 19:14

Herhangi bir aksiyon alınmadı. Olan dişime oldu. Bugün 30.03.2023 dişimi çektiler. Köprü yapılacakmış. Diş çekimi + köprü 950 TL'ye mal oldu. Migros'un hala bir aksiyon almaması utanç verici.

Ertan01 Nisan 08:36

Halen sorunuma çözüm bulunmadı. 01.04.2023

Ertan05 Nisan 09:40

Dönüş hala olmadı çok ilgisizler

Ertan11 Nisan 10:16

Dönüş olmadı

11 saat önce

Migros Sanal Market Küflenmiş Peynir Gönderiyor

Migros Sanal Market üzerinden eşimin hesabından satın olmuş olduğumuz Taciroğlu Beyaz Peynir küflü bir şekilde gönderilmiş. Siparişi hazırlayan arkadaşlar ya da bir başkası kontrol etmeden gönderilmesi ya da bu ürünlerin ne de olsa online diyerek gönderilmesi hiç hoş değil.

15 saat önce

Migros Sanal Market Aracının Park Ediş Şekli

Ağrı Batıkent'teki Club Maxfit'in önünde 3 araçlık park yerini işgal edecek şekilde park etmek de nedir? O orada olmasaydı ben o park için ayrılmış yere park edecektim. Orada işim vardı. Araçta şoför olsaydı korna çalacaktım ama öylece duruyordu orada.

Migros Eksik Sipariş Teslimatı

Migros sanal marketten 271867059 numaralı siparişimde sepet tutarı 1050 liraydı ürün eksik olursa telefonla aranmak istiyorum seçeneğini işaretledim fakat aramadılar ve bir ürün ellerinde olmadığı için alışveriş tutarı 940 liraya düşmüş. Bu yüzden Akbank'ın 1000 liraya 200 lira Chip Para kampanyasın...

1 gün önce

Müşteriyi Oyalayan Migros, Üç Gün Oldu Bekletiyor Hala!

Migros sanal market fındık içi yerine fıstık getirdi. İki kez aradım döneceğiz deniliyor. Üç gündür bekliyorum. Daha önce de bayat yumurta göndermişti Migros bir kendine gel bence! Üç gündür müşteriyi oyalamak nedir ya işinizi ben mi öğreteceğim size ayıp be!

Migros Siparişleri Sürekli İptal Ediyor

Migros sanal marketten iki kere şeker siparişinde bulundum uygulamada satışı devam ettiği halde beni arayıp elimiz de ürün bulunmamakta diyorlar. Zam geleceği için herhalde satışı durdurdular. Migros müşteri hizmetleri ile konuştum müşteri hizmetleri numarasını bile vermediler